Kada je otkrio da su djevojčicu zlostavljali, dječak se pojavio na njezinim vratima s nevjerojatnim iznenađenjem
Snimka zaslona: Facebook

Nevjerojatno je što dječja dobrota može postići.

Većina ljudi u svom je životu na žalost proživjela neki oblik zlostavljanja, a oni koji nisu mogu se smatrati sretnima jer posljedice ostaju cijelog života.

Što se tiče odrastanja, nasilnici se često javljaju dok se osoba razvija i otkriva. To može dovesti do zbunjenosti i sumnje u sebe, a nitko se ne voli tako osjećati. Osim toga, stalno zadirkivanje i ismijavanje ima jako štetan utjecaj na psihu, koja je posebno ranjiva u mladosti.

Kada se jedna djevojčica iz Texasa premjestila u novu školu bila je uzbuđena i radosna zbog promjene, ali kada je stigla to se uzbuđenje ubrzo pretvorilo u strah jer je bilo teško pronaći nove prijatelje. Mala, plava djevojčica sa svima je bila prijateljski nastrojena, ali se uspjela sprijateljiti samo sa jednim malim dječakom iz razreda, a on joj je uskoro postao i najbolji prijatelj.

Foto: Facebook

Jednog dana zaskočila ju je grupa djevojčica iz škole koje su je ismijale i maltretirale. Ona je tužna i uznemirena odlučila pozvati svog najboljeg prijatelja da ju oraspoloži. Ona ga je i nazvala, ali nije znala da je dječak rekao svojoj mami da ga odveze do djevojčine kuće radi posebnog poklona.

Njezin je najbolji prijatelj imao jedno iznenađenje u rukavu. Kada je netko pokucao na vrata, a ona ih je otvorila, vidjela je dječaka kako s mamom stoji ispred auta. Tada je on napravio nešto nevjerojatno.

Foto: Facebook

Sa svojom mamom Ruby Jimenez dječak je odvrnuo pjesmu „Count On Me“ (Računaj na mene) Bruno Marsa i počeo pjevati. Prizor je bio nevjerojatan, a djevojčica je gledala s divljenjem kako ju njezin najbolji prijatelj pokušava oraspoložiti.

Ali najbolji dio dogodio se na kraju kada je dječak završio svoju serenadu. Njihova dirljiva reakcija topi srca. Nevjerojatno je što dječja dobrota može postići.

"Count On Me"

YOUR TURN: A Texas boy's sweet serenade to his new friend is warming hearts on social media. His mom says he befriended the new girl in class. After he learned some girls were mean to her, he went to her house & sang "Count On Me" by Bruno Mars, ending the song with a hug : http://bit.ly/2MWstqZ

Gepostet von Clarice Tinsley am Montag, 27. August 2018