NaslovnicaVideoKamera na odijelima policajaca snimila je njihovo nevjerojatno djelo

Kamera na odijelima policajaca snimila je njihovo nevjerojatno djelo

Kamera na odijelima dvojice policajaca snimila je njihovo nevjerojatno djelo kada su izvukli muškarca iz gorućeg automobila. Bez oklijevanja su potrčali prema vatri. Samo sekunda ili dvije oklijevanja bi potpuno promijenile ishod te užasne situacije. 

Policajci Chandler Carrera i Eduardo Pineda odgovorili su na hitni poziv o osobi u zapaljenom automobilu. Znali su da je situacija jako opasna. 

Jedan je policajac odmah otišao do gorućeg automobila dok je drugi uzeo aparat za gašenje požara. Na snimci se jasno vidi da je automobil bio potpuno obavijen vatrom. Policajac nije mogao vidjeti kroz prozor, a vrata automobila bila su zaključana.

Policajac Pineda je brzo reagirao te je svojom palicom uspio razbiti prozor. Njegova prva misao bila je spašavanje zarobljene osobe u autu. 

Kada su vrata bila otvorena, zatočeni muškarac se činio potpuno omamljeno zbog dima i šoka. Policajac Carrera je pokušao upotrijebiti aparat za gašenje, ali je shvatio da njegov partner treba pomoć s muškarcem u autu. 

VIDI OVO: Policija je naišla na beskućnika, jedna žena je objavila što se dogodilo

Bila je riječ o sekundama prije eksplozije

Vatra samo što nije zahvatila rezervoar za gorivo te je bila riječ o sekundama prije nego se dogodi eksplozija. 

Na snimci se mogu vidjeti policajci kako guraju muškarca iz automobila i vuku ga preko parkirališta na sigurnost. Dok su ga vukli možete čuti eksploziju automobila. Policajci su ga i nakon toga nastavili vući u slučaju da se nešto opasno ne bi dogodilo. 

Ta dva heroja pohvaljena su te su dobili nagradu za svoje nesebično djelo. No, obojica su se složila da se ne vide kao heroje jer je to dio njihovog posla. 

Srce će vam iskočiti od neizvjesnosti dok budete gledali ovu snimku. Nevjerojatno je da se policajci izlažu takvim situacijama gotovo svaki dan. Bog blagoslovio te hrabre muškarce koji svoj život riskiraju za druge. 

NE PROPUSTITE

NAJNOVIJE