Naslovnica Novosti Svijet Kanye West je ljut na Kim Kardashian jer je krstila djecu u...

Kanye West je ljut na Kim Kardashian jer je krstila djecu u pravoslavnoj crkvi

Prošlog tjedna, svi svjetski mediji su prenijeli da je televizijska zvijezda odvela svoje četvero djece u Armeniju kako bi ih krstila u zemlji iz koje potječe njezin otac Rob Kardashian.

Tom prilikom, kršteni su ona, Chicago, Saint i Psalm, budući da je najstarija North krštena u jednoj armenskoj crkvi kada je starleta bila na odmoru u Izraelu.

Svima je privuklo pozornost to što je Kim i njezinoj djeci društvo pravila sestra Kourtney sa svojom djecom, a ne suprug Kanye West. Kako javljaju američki mediji, razlog za to je očigledan: on se nije složio s ovakvim izborom svoje supruge.

Kim Kardashian djeca krštenje
Foto: Instagram

VIDI OVO: Kanye West objavljuje album ”Isus je Kralj”, prestaje s repanjem

— Kanye je direktno odbio ići u Armeniju i u jednom trenutku pokušao narediti Kim da ne ide ni ona — otkrio je izvor blizak paru.

Navodno je reper planirao djecu krstiti na jednoj od nedjeljnih bogoslužja koje on drži u Kaliforniji. U pitanju su nesvakidašnji performansi koji predstavljaju mješavinu hip-hopa i gospela. Zato je zbog ideje Kim Kardashian da krsti njihove mališane u tradicionalnoj crkvi, i to u Arrmeniji, razbjesnilo Westa.

Foto: Instagram

VIDI OVO: Kim Kardashian tvrdi da je njezinog supruga Krist spasio

Navodno su se supružnici toliko posvađali da se u Los Angelesu šuška čak i o razvodu.

View this post on Instagram

📷 @jackie_nickerson 🇦🇲

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

— Rekla mu je točno kako se osjeća, dosta joj je njegovog ponašanja kao da je neki svetac – bukvalno — naglasio je izvor i dodao da je Kim uvjerena da je Kanyeu više stalo do religije i vlastitog ega nego do obitelji.

NAJNOVIJI ČLANCI