Kanye West i njegovih dvoje djece su ”hodali po vodi” tijekom nedjeljne službe. Nadahnula ga je priča o Isusovom hodanju po vodi.  

Kanye West poznat je po spektakularnim izvedbama za vrijeme nedjeljnog bogoslužja. Ovaj je tjedan gotovo nadmašio samog sebe kada je premjestio pozornicu na jezero kako bi se činilo da izvođači hodaju na vodi. 

Kanye je i sam prošetao vodom, tj. pozornicom, sa svojom djecom, 7-godišnjim Northom i 4-godišnjom Saint. Sudjelovao je i veliki zbor. Sastali su se na jezeru kako bi otpjevali nekoliko vjerskih pjesama. 

VIDI OVO: Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

Na događaju je bilo 150 osoba te su poštivane sve epidemiološke mjere. Nazočili su i Kim Kardashian, 2 Chainz, La La Anthony i mnogi drugi. Nakon izvedbe uslijedila je služba pod vodstvom pastora Joela Osteena. 

Kim je bila prisutna i na prošloj službi kako bi podržala Kanya. Iako im je u braku bilo stranputica, par je odlučio podržavati jedno drugo kako bi stvorili zdraviji okoliš za cijelu svoju obitelj.

Stavili su svoje karijere na čekanje kako bi poradili na svom braku jer se vole i žele spasiti brak i svoju obitelj, navode mediji.