Naslovnica Novosti Svijet Kanye West: Oženjeni muškarci pate zbog ovakvih žena!

Kanye West: Oženjeni muškarci pate zbog ovakvih žena!

Slavni reper Kanye West se požalio kako misli da oženjeni muškarci, poput njega, zbog golotinje na Instagramu pate.

Tijekom intervjua za Apple Music glazbenik koji se nedavno obratio na kršćanstvo Instagram je nazvao današnjim cigaretama, pokušavajući oslikati koliku ovisnost ta društvena mreža izaziva. Uvjeren je da žene ne bi objavljivale golišave fotografije da te aplikacije nema.

VIDI OVO: Kanye West: ”Želim svima pokazati što je Isus učinio za mene”

“Patim, i cijenim tu patnju jer možemo osjetiti dio onoga što je Isus osjetio kad je patio, no patim zbog društvenih mreža”, počeo je Kanye pa nastavio u istom tonu.

“Patim zbog toga i uvjeren sam da postoje drugi oženjeni muškarci koji pate na isti način i kojima je drago što ovo govorim”, dodao je.

Voditelj Zane Lowe potom ga je pitao misli li na ovisnost o seksu, a Kanye je odgovorio: “Da, borim se sa svojom ovisnošću. Kad sam bio mlađi i htio sam vidjeti nešto takvo, morao sam dati novac nekom starijem od sebe da mi kupi takve časopise.”

VIDI OVO: Kanye West osudio pobačaj i javno priznao grijehe iz prošlosti

“Moj je tata ostavio Playboy vani kad sam imao pet godina i to je utjecalo na svaku odluku koju sam donio od svoje pete godine do danas“, rekao je Kanye, koji je inače oženjen s najslavnijom golišavicom na svijetu Kim Kardashian.

Kim i njezine sestre ni najmanje se ne libe skidati za Instagram i golicati maštu milijuna svojih pratitelja, a Kanye je javno priznao kako je u prošlosti bio opsjednut pornofilmom koji je Kim snimila sa svojim bivšim dečkom.

Danas svoju sadašnju suprugu često opominje zbog sadržaja koje ona objavljuje na svom profilu na Instagramu, piše Dnevnik.hr.

NAJNOVIJI ČLANCI