Katy Perry objavila je novu pjesmu ”Smile” u kojoj pjeva da je svaka suza bila lekcija, a odbijanje može biti zaštita i put do otkupljenja.

Nakon borbe s depresijom, pjevačica i kantautorica Katy Perry izdala je svoj drugi singl „Smile“ (hrv. Osmijeh) s nadolazećeg albuma u kojem spominje da „odbijanje može biti Božja zaštita“. 

O objavi na Twitteru, pjevačica je napisala: 

„Napisala sam glavnu pjesmu albuma kada sam se nalazila u jednom od najmračnijih trenutaka u svom životu i kada sam izgubila svoj osmijeh. Cijeli ovaj album je moje putovanje prema svijetlu – s pričama o ustrajnosti, nadi i ljubavi“. 

Katy Perry je zahvalila Bogu

U posljednjih nekoliko mjeseci Katy je otkrila da se borila s mislima o samoubojstvu. Ona sada zahvaljuje Bogu što ju je spasio iz te tame

„No, našla sam načine da budem zahvalna. Svako jutro kada se probudim zahvalim Bogu za taj dan, kažem da sam zahvalna i to govorim kad god mi bude stvarno teško. To je bilo moje svijetlo na kraju tunela“, rekla je. 

Tada je dodala: „Nada je uvijek bila opcija za mene zbog moje veze s Bogom. Ako sam jedina koja kontrolira svoju sudbinu, naravno, ići će samo nizbrdo. Moja je nada da me je nešto veće od mene stvorilo sa svrhom i iz određenog razloga“. 

U nedavnom intervjuu je rekla: „Bila sam na putovanju, a sada uživam u vožnji. Nisam više žedna i očajna pop zvijezda koja mora doći do određenog broja kako bi se osjećala vrijednom. Cijela definicija ovog albuma je vraćanje mog osmijeha“. 

Pjesma „Smile“ je ujedno naslov njezinog novog albuma. Dio stihova glasi: 

“But every tear has been a lesson Svaka suza bila je lekcija
Rejection can be God’s protection Odbijanje može biti Božja zaštita
Long hard road to get that redemption Duga, teška cesta je do otkupljenja
But no shortcuts to a blessin’ Nema prečaca do blagoslova

Yeah, I’m thankful Da, zahvaljujem
Scratch that, baby, I’m grateful Ne, prekriži to, zahvalna sam
Gotta say it’s really been a while Moram reći da je prošlo dugo vremena
But now I got back that smile” Ali sada opet imam taj osmijeh. 

Katy Perry je prošla kroz teško razdoblje, ali ju je Bog održao na životu. Za to, Perry, koja će uskoro postati majka, zahvaljuje Bogu. Trenutno se usredotočuje na svoju bebu i na rađanje.