Kiari je dijagnosticiran agresivan zloćudni tumor: Svi joj možemo pomoći!

Maloj Kiari je dijagnosticiran agresivan zloćudni tumor na moždanom deblu, a njezin otac Valentin Goršić je na društvenim mrežama objavio apel za pomoć.

Građani iz cijele Hrvatske dijele njegovu objavu s Facebooka:

Dragi prijatelji. Pokušati ću biti kratak i dati vam informacije za koje nas zovete i pitate. Nažalost prije mjesec dana našoj Kiari je dijagnosticiran tumor na moždanom deblu. Ta informacija je došla kao grom iz vedra neba, nakon prvoga šoka krenuli smo u borbu koju i dalje vodimo.

Kiara je operirana 11.08. na Rebru, operaciju je odradio profesor Mrak te mu se i ovim putem neizmjerno zahvaljujem kao i cijelom osoblju KBC Rebro koji su bili više nego predivni u svakom pogledu prema Kiari i nama.

VIDI OVO: 3 molitve za oboljele od raka

Kiara je operaciju podnijela kao lavica i već nakon 24 sati stala je na svoje nogice. Nažalost nismo imali puno vremena za slavlje jer je histološki nalaz došao nakon 5 dana te smo tada saznali da Kiara ima zloćudni tumor gradusa IV, najagresivniji od svih vrsta – difuzni gliom srednje linije.

Nažalost medicina ne nudi puno rješenja, međutim mi smo uz nju i vjerujemo da je ona naše malo čudo Božje koja će uspjeti pobijediti u ovome ratu i da će nastaviti svoje djetinjstvo koje je ovako na surov način zaustavljeno.

U razgovorima smo nekim svjetskim bolnicama, pokušati ćemo možda i na neko kliničko istraživanje ako uspijemo upasti jer sve nam je prihvatljivije nego se pomiriti sa rješenjima koja su nam trenutno dostupna.

Broj računa za donacije je otvoren na mamu: Matea Lambaša Goršić

Tekući: HR9125030073251005176
Žiro: HR8125030073151000296
Swift: VBCRHR22
Sberbank d.d.
Model HR 00
Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

NE PROPUSTITE!