Naslovnica Novosti Svijet Kim Kardashian je nakon krštenja odlučila prestati nositi izazovnu odjeću

Kim Kardashian je nakon krštenja odlučila prestati nositi izazovnu odjeću

Nema sumnje da je Kim Kardashian američka i svjetska zvijezda. Njezino ime poistovjećuje se s konzumerizmom koji je karakterističan za ovo tisućljeće, ali ona sada prolazi nešto što je nazvala „buđenjem“.

Oni koji gledaju TV show „Keeping up with the Kardashians“ mogli su iz prve ruke vidjeti kakav život ta obitelj vodi.

Kako se njezin slavni muž Kanye West otvoreno i hrabro okretao kršćanstvu, tako se i ona potiho mijenjala. Nedavno je tako izjavila kako iduće godine planira pokazivati manje kože.

Njezin muž Kanye otvoreno joj je prigovarao zbog senzualne haljine koju je obukla na jedan događaj. Nije poznato koliko je njegov prigovor igrao ulogu, ali rekla je da je odluka bila isključivo njezina.

VIDI OVO: Kanye West: od ”Ja sam Bog” do ”Isus je Kralj”

„Ne znam je li to zato što mi je muž rekao da je previše seksi ponekad samo pretjerivanje, i da se ne slaže s time. Slušam ga i razumijem. Ipak, na kraju krajeva on mi uvijek daje slobodu da budem i da radim što želim. Ali i sama sam imala neku vrstu buđenja. Shvatila sam da ne mogu listati Instagramom pred svojom djecom, a da mi stalno ne iskaču slike golotinje“, rekla je Kim.

Sama je priznala da više nema potrebu pokazivati svoje tijelo kao prije i da joj nije stalo do toga. Osim toga, seksualizirane poruke koje njezine slike šalju zasjenjuju njezinu borbu za društvena prava.

VIDI OVO: Kanye West: Oženjeni muškarci pate zbog ovakvih žena!

Ova se promjena dogodila i nakon odlaska cijele obitelji u njihovu rodnu Armeniju, gdje se Kim krstila u jednoj od najstarijih crkvi na svijetu.

Njezino se pak krštenje dogodilo ubrzo nakon što je suprug Kanye najavio da više neće pjevati sekularnu glazbu, nego će ostatak svoje karijere posvetiti izvođenju, pisanju i snimanju pjesmi koje su povezane s Evanđeljem.

NAJNOVIJI ČLANCI