Snimka zaslona

Kim Kardashian tvrdi kako je njezin suprug Kanye West, inače poznat po pogrdnom i bizarnom ponašanju te koji je 2013. izdao bogohulni rap album “Yeezus”, “nanovo rođen” i da ga je “Krist spasio”.

Izjave su izrečene tijekom intervjua za The View u kojem je objašnjavala porijeklo kontroverznih nedjeljnih okupljanja kod svog supruga, za koje tvrdi da su zapravo „kršćanska crkva“.

VIDI OVO: Kanye West pokreće svoju vlastitu crkvu, a razlog užasava kršćane

Kim Kardashian, čiji je reality show “Keeping up with Kardashians” sada već u 17. sezoni, rekla je o svom suprugu Kanye Westu sljedeće:

“Mislim da je Kanye započeo ovo samo da bi se izliječio”, izjavila je Kim tijekom intervjua. “To je bila prava osobna stvar, samo prijatelji i obitelj. Imao je zadivljujuću evoluciju tako što se nanovo rodio i Krist ga je spasio. Ljudi uvijek pitaju: “Pa, što štuješ?” Ili: “Što je ovo?” To je kršćansko bogoslužje, poput glazbene službe. Razgovaraju o Isusu i Bogu.”

Kim Kardashian je izjavila da je na nedjeljnim bogoslužjima uglavnom prisutna glazba s rukopoloženim pastorima koji povremeno dolaze.

Ranije ove godine, Kim Kardashian gostovala je u showu Jimmy Kimmel Live! kada ju je voditelj u šali pitao: “Molite li se Kayneu ili Bogu u toj crkvi?”

VIDI OVO: Kanye West: Isus me je izbavio iz problema s mentalnim zdravljem

“Zapravo se ne moli; nema propovijedi; nema riječi; to je samo glazba i samo osjećaj “, objasnila je Kardashian.

Tužno je što nekima danas predstavlja kršćanstvo i crkva. Slijeđenje Krista nije zabava da ”nam bude bolje”, već svakodnevni život odricanja i nošenja križa. Bez istinskog obraćenja, sve priče o novom rođenju ne znače ništa.

Daj Bože da se varamo u slučaju Kanyea Westa!