Kim Kardashian zatražila je pomoć od prijatelja pastora u pokušaju da spasi svoj brak s Kanye Westom. Pastor Rich Wilkerson Jr. ih je vjenčao 2014. godine.

Bliski izvor izjavio je za The Sun da je Kim pozvala pastora Wilkersona i njegovu suprugu, DawnChere, na odmor s Kanyeom u nadi da će spasiti njihov brak. Inače, pastor Wilkerson je bliski prijatelj obitelji otkad ih je vjenčao u Firenci u Italiji.

TMZ izvještava da je kontroverzni par napustio ranč u Wyomingu i odletio u svom privatnom avionu prema karipskom otočju.

Kim i Kanye su u braku 6 godina i zajedno imaju 4 djece. Međutim, suočavaju se s teškim razdobljem nakon Kanyeova govora na jednom od njegovih predizbornih skupova.

VIDI OVO: Kim Kardashian tvrdi da je njezinog supruga Krist spasio

Tijekom nedavnog skupa, bio je emotivan dok je dijelio svoje mišljenje o pobačaju. Otkrio je da su on i Kim razmišljali o pobačaju svog najstarijeg sina Northa.

Poznati reper se kasnije na Twitteru javno ispričao svojoj supruzi. “Želio bih se ispričati svojoj ženi Kim što je izašlo u javnost nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio onako kako je ona mene štitila. Želim poručiti Kim da znam da sam te povrijedio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvijek bila uz mene.”

Kim mu je zamjerila na riječima kojima ju je navodno osramotio, a u nekoliko navrata se s negativnim komentarima osvrnuo na njezinu majku i čitavu obitelj Kardashian.