konobarica im je pružila papirić s porukom

Konobarica im je u restoranu pružila presavijeni papirić s porukom. Kada su odmotali papirić, unutra je bilo nešto što ih je potpuno iznenadilo

Carlos Sepeda mlađi i njegova supruga Tammy su bili vani sa svekrvom Jill Jones, pokušavajući zaboraviti da su se njihovi životu okrenuli naglavačke. Posljednja su im dva dana bila posebno teška jer je par bio evakuiran iz svog doma u Friendswoodu zbog tornada Harvey.

Tornado je započeo pokraj Rockporta, donoseći užasno jak vjetar i velike količine kiše zbog kojih je odmah došlo do poplave. Sepedi su pobjegli iz svog doma, ostavljajući sve što posjeduju uz dom koji je bio poplavljen.

Foto: Godfundme.com

Odlučili su večerati u Sam’s Restaurantu u Texasu. Pričali su sa prijateljskom konobaricom, Mary Gough.

Mary je suosjećala s njihovom situacijom jer je o svemu tome čula na vijestima. Kada je čula za njihovu osobnu situaciju i nevolju odlučila je nešto i poduzeti.

Foto: Gofundme.com

Kada se par spremao poći natrag u Jillin dom, Mary je pružila Tammy presavijenu poruku. Kada su stigli do parkirališta, Tammy ju je otvorila.

Unutra je bilo nešto što ih je potpuno iznenadilo. Mary je napisala slijedeću poruku:

„Ovo nije mnogo naspram onoga što ste izgubili. Kupite si nešto posebno. Bog vas blagoslovio, molit ću za vas. „

U poruci je bilo 100 dolara. Bili su šokirani.

Tammy i Carlos su se vratili u restoran i pokušali vratiti novac vjerujući da ga ne trebaju prihvatiti. No ona im je rekla da se molila za to te je odbila prihvatiti novac.

Mary im je ponudila stol i stolice ako im bude trebalo.

Foto: Facebook

Carlos je svoje iskustvo podijelio na Facebooku, dodajući:

„Ovako znam da je Teksas fantastičan.“

 Otkada je Carlos objavio svoju priču o dobroj konobarici ona je podijeljena više od 29 000 puta.