Križ spasio dječaka od metka: Naš je Bog zaista Bog čuda

Križ je spasio devetogodišnjeg dječaka od metka. Obitelj vjeruje da mu je Bog sačuvao život.

Tiziano, 9-godišnji dječak, upucan je ispred svog doma u Las Talitasu na Novu godinu, no preživio je zbog pravog „čuda“. 

Tiziano je slavio kraj godine sa svojom obitelji. Igrao se sa svojom sestrom i rođakom kada je odjednom osjetio oštru bol u prsima te je ugledao metak na podu pokraj njega. 

Odmah je prevezen u bolnicu. Tamo su liječnici pronašli vrlo plitku ranu koja je brzo zacijelila. Nakon što se obitelj vratila kući iz bolnice, dječakova je teta pronašla njegov lančić s metalnim križem na podu. 

Križ je imao rupu na sredini, na mjestu gdje ga je pogodio metak. Tiziano je taj križ dobio na dar od svog oca Davida. Dječak kaže da je shvatio da ga je taj križ spasio nakon što mu je lančić pao s vrata tijekom pucnjave. 

VIDI OVO: Mladića pogodio metak u predjelu grudi, ali Bog mu je po jednoj stvari sačuvao život

Dječakova majka, Alejandra, rekla je da je Tiziano zaista blagoslovljen. Dodala je: „On je i dalje s nama, hvala Bogu. Za nas je to čudo. Odveli smo ga u crkvu, razgovarao je s Ocem. Rekao Mu je da je blagoslovljen. Moglo mu se bilo što dogoditi. Za nas je to pravo čudo.“ 

Policija trenutno istražuje tko je ispalio metak. Rekli su: „Događaj se zbio 31.12.2020. godine. 9-godišnji dječak Tiziano primljen je u bolnicu s lakšom ranom na prsima, uzrokovanom vatrenim oružjem. Nakon što je ostao na promatranju 48 sati, dječak je pušten kući.“ 

Naš je Bog zaista Bog čuda.