Mlada kršćanska glazbenica objavila spot za jednu od najzahtjevnijih pjesama koje je ikada snimila

Ovo je pjesma na kojoj sam radila punih dvije godine i jedna od najzahtjevnijih koju sam ikad snimala. Sve u vezi “Miracle” je zbilja jedno veliko čudo!

Tijekom dvije godine bilo je potrebno pronaći glazbenog producenta. Taj put je bio trnovit. Prvi producent nije imao vremena. Drugi je rekao da je na cruiseru. Treći je bio prezauzet drugom firmom, a četvrti je više glazbenik nego producent. Konačno sam tada došla do petog  koji mi je “sredio” pjesmu. Kad sam ju poslušala, počela sam plakati, jer pjesma je bila  doslovno uništena do srži. Zvučala je kao da se neko dijete zaigralo sa sci-fi zvukovima. Čisto smeće.

Osjećala sam se kao neka izgubljena riba koja luta u moru. Došlo mi je da odustanem u potpunosti od snimanja i bavljenja glazbom. Iskreno sam rekla Bogu, pomalo živčano i frustrirano: “Bože, ja sad odustajem od svojih pokušaja. Ne znam više što da radim. Sva vrata su mi se zatvorila. Ako mi TI sada otvoriš vrata i  dovedeš prave ljude koji će mi pomoći da dovršim pjesmu, onda ću znati da stojiš iza svega ovoga. Ja ne radim ovo za sebe, nego za tebe. Hvala ti što si me čuo! Amen”.

I Bog je vrlo brzo odgovorio na molitvu. Odmah drugi dan pronalazim ljude koji su s oduševljenjem prihvatili posao u studiju. Upoznajem čelista Emanuela Pavona koji je prošle godine nastupao na Eurosongu sa Jaquesom. Sve kockice su se počele savršeno slagati. Glazbeni producent Mihael Blum iz Hitrecordsa  učinio je da pjesma zvuči kao bomba. Budući da je sve to financijski bio vrlo težak projekt, a ja nisam imala dovoljno novaca, događalo se da mi je Bog slao ljude koji su mi dragovoljno sami od sebe davali novce da pokrijem sve troškove.

I na kraju kad je pjesma konačno bila snimljena, trebalo je pronaći snimatelja za video spot. I opet su se vrata zatvarala kako bi me na kraju Bog doveo sasvim slučajno do pravog snimatelja Igora Zečevića koji je posao odradio vrhunski. HNK Osijek  nam je odlučio besplatno ponuditi prostor za snimanje. U tome svemu vidim da me je Bog vodio na čudesne načine. Jako sam sretna i zahvalna da je “Miracle” konačno vani i da su reakcije fantastične! Stoga, nikad ne odustajte, jer čuda se događaju baš u zadnji tren!

Autorica: Elizabeta Koprivnjak