Kršćanskom paru liječnici su rekli da ne može imati djecu, a beba koju su dobili za njih je čudesan odgovor na molitve
Foto: Book.hr

Liječnici su jednom kršćanskom paru rekli da nisu u mogućnosti začeti dijete, a oni vjeruju da su upravo molitve zaslužne za čudesnu bebu koju su dobili.

Claire i Jez Hailwood iz Worcestera predani su vjernici i rade u lokalnoj crkvi, a nisu bili ni svjesni da iščekuju dijete sve do 13. tjedna prije poroda.

Prvotno je Claire mislila da je višak kila rezultat preaktivne štitnjače, koju imaju i drugi članovi obitelji. Nije ni razmišljala da se možda radi o trudnoći jer su joj liječnici rekli da ne može imati djecu.

Foto: Facebook

Šokantna je istina isplivala na površinu nakon što je posjetila liječnika i uzela test za trudnoću prije zakazanog termina, jer je mislila da će ju to upitati na idućem pregledu.

„Skoro sam se srušila od šoka, jer test je bio pozitivan“, Claire je rekla novinarima.

„Dvadeset godina ranije saznala sam da ne mogu začeti. Nikada ne koristim kontracepciju… Bili smo presretni. Kada si sad razmišljam, pomislim si ‘kako nismo skužili što se događa’.“

Mali dječak imena Kit rođen je sa 37 tjedana, 22. svibnja putem carskog reza. Morali su ga ranije poroditi jer je Claire razvila simptome eklampsije, bolesti koja može biti opasna po život.

Claire i Jez već jesu roditelji jer su usvojili dvije djevojčice od 9 i 11 godina, i jednog dječaka od pet godina.

Za bebu su se molili otkako su posvojili svoju djecu, a smatraju da je Kit odgovor na njihove dugogodišnje molitve.

„Vjerujemo da su se napokon ispunile naše molitve od prije deset godina. Prestali smo se moliti nakon što smo usvojili svoju predivnu djecu“, rekla je.

Claire je isto tako zahvalila bolnici u kojoj se Kit rodio, Wrocester Royal, zato što su joj pomagali kroz težak porod.

„Bili su nevjerojatno brižni, ažurni, profesionalni, i objašnjavali su mi i vodili me kroz te dane koji su mogli biti puno traumatičniji, i to su definitivno bili jedni od najdragocjenijih trenutaka moga života“, dodala je.

„Svaka je babica u cijeloj bolnici bila presretna što smo dobili ono što smo priželjkivali.“