Kuharica, koja je preživjela rak debelog crijeva, počela plakati nad prizorom koji ju je dočekao

Nekoliko ju je osoba dopratilo do vrata kantine, a tada je ova divna kuharica, koja je preživjela rak debelog crijeva, počela plakati nad prizorom koji ju je dočekao.

Kako bi spojila kraj s krajem, Cheryl Stewart radi svakakve poslove po gradu. Ona čisti zgradu Šumske patrole te jednu crkvu dok ujedno pomaže pogrebnim poduzećima u Tenton Valleyu. No, njezin glavni posao jest posao kuharice u Tenton srednjoj školi.

Kada su ju pozvali u hitnu smjenu ona se odmah odazvala i otišla u školu. Nekoliko ju je osoba dopratilo do vrata kantine, a tada je ova divna žena, koja je preživjela rak debelog crijeva, počela plakati nad prizorom koji ju je dočekao. Nije ni mogla zamisliti da će joj dan tako proći.

Imala je težak život

Cheryl je imala težak život, no ostala je snažna i hrabra bez obzira na sve. Njezin suprug ima lupus te se oporavlja od raka prostate tako da se ona skrbi za cijelu obitelj. Neprestano daje svima oko sebe, a budući da je tako zaposlena brinući se za druge, rijetko kada se ima vremena pobrinuti za samu sebe.

Snimka zaslona: YouTube

„Cheryl radi od ranog jutra do večeri, i sve ostalo vrijeme između. Ona je osoba koja bi vam dala i posljednju mrvicu koju ima, svi ju jako vole. Trenutno vozi posuđeni automobil jer se njezin kombi pokidao. Slijedeći tjedan ide na operaciju za vrijeme svojih slobodnih dana jer si ne može priuštiti da izostane s posla.“

Nakon što je primio ovo anonimno pismo, tajni Djed Božićnjak je odlučio napraviti posebno iznenađenje te je po lokalnom televizijskom timu poslao Cheryl božićni dar koji nikada neće zaboraviti.

VIDI OVO: Dječak je u školi kleknuo i pomolio se pred svima, a ono što je uslijedilo je lekcija za sve nas

Kuharica ima veliko srce

Cheryl je jedva disala te se gotovo onesvijestila kada se pred njom pojavio Nate Eaton s televizije te joj je izgovorio ime. Znala je da se događa nešto neobično, ali nije znala što. Nakon što ju je Nate pitao zašto pomaže svim pogrebnim poduzećima u gradu praveći im kiflice, ona je rekla da je dobra u tome te im zato pomaže. No nije spomenula da to čini jer ima zaista veliko srce.

Nate je otkrio da je Cheryl za Božić dobila nešto posebno za sav naporan rad te joj je uručio malenu kutijicu. Unutra je bilo 100 dolara. Iako se to ne čini kao mnogo s obzirom da je dovedena cijela snimateljska ekipa kako bi to snimila, Cheryl je bila jako sretna jer je bila bogatija za 100 dolara.

Tek kada joj je uručena druga kutijica Cheryl je počela nekontrolirano plakati. Bio je to samo maleni dio slagalice – odvedena je van kako bi primila svoj drugi dar te je pozvala svu djecu iz hodnika u školi da joj se pridruže.