U moru katastrofalnih reality showova ‘Labor of Love’ je definitivno najbizarniji i najodurniji. Nije ni čudo što Bog dopušta da naš svijet zadese razne katastrofe.

Koncept novog Foxovog reality showa ‘Labor of Love’ šokirao je gledatelje diljem svijeta. Naime, u njemu razvedena 41-godišnja Kristy Katzmann želi imati dijete prije nego što joj otkuca biološki sat, a oca djeteta izabrat će među 15 muškaraca starih od 36 do 46 godina.

Rezultat cijelog showa bi trebala biti – beba, tako da se ne radi o standardnom ‘dating showu’ u kojem se traži partner, već zapravo pratimo potragu za donorom sperme.

“Na početku snimanja navršila sam 40 godina. Baš sam izašla iz ozbiljne veze, pokušala sam se snaći na spojevima jer sam znala da želim zasnovati obitelj, ali bila sam svjesna da vrijeme nije na mojoj strani”, rekla je protagonistica showa.

Njen kratki brak u 30-ima završio je razvodom, a tvrdi da je odlučila posložiti život kada je preživjela teroristički napad u Nici 2016. godine. Tvrdi da joj nakon 40. rođendana nisu prilazili muškarci koji su ju interesirali, a čak i kada bi joj prišli, pretpostavili su da ne želi zasnovati obitelj.

Nikada nije odustala od nade da će zatrudnjeti s ”pravom osobom”

Katzmann tvrdi da se raspitivala o bankama sperme i zamrzavanju jajnih stanica, ali nikad nije odustala od nade da će zatrudnjeti s “pravom osobom”.

Voditeljica showa je Kristin Davis, glumica koja se proslavila ulogom Charlotte u seriji ‘Seks i grad’.

‘Labor of love’ – šok već u prvoj epizodi

‘Labor of Love’ počinje u velikom stilu. Nakon što Kristy i kandidati razgovaraju uz koktele, muškarci odlaze jedan po jedan napuniti čašicu uzorkom sperme. Njihovi su se uzorci analizirali da bi se provjerila plodnost, što je jedan od uvjeta ostanka u realityju, prenosi Net.hr.

Producentica Lauren Girion otkrila je da kandidati nisu znali da će donirati spermu dok im to voditeljica nije rekla pred kamerama, ali ipak su pristali.

Muškarci će morati pokazati i kako se snalaze s djecom u nizu izazova pa će tako mijenjati pelene i paziti na sobu punu djece, a u jednoj epizodi spojit će ih na uređaj koji simulira bolove pri porođaju.

Nepoznato je hoće li Kristy pronaći oca za svoju bebu, no otkrila je da ima rezervni plan. Zamrznula je svoja jajne stanice, što joj je ostavilo mogućnost da nogira sve udvarače.