Bivši NBA igrač Lamar Odom predao je život Isusu
Snimka zaslona: ABC News

Bivši NBA igrač Lamar Odom predao je život Isusu i sada je ponosni kršćanin.

Podijelivši dvije slike na Instagramu, Odom je napisao da je prošlog vikenda prihvatio Isusa Krista kao svog Spasitelja i Gospodina u crkvi u Warrensville Heightsu u Ohiju.

Odom je otkrio da je zahvalan što “hoda s Gospodinom”:

“Ovih dana činim najbolje što mogu u svom hodu s Gospodinom. Zahvaljujući pastoru Vernonu @drravernonu, ovaj sam se vikend spasio u @thewordchurch.”, napisao je Odom na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B4NWTzYAxE1/?utm_source=ig_embed

Odom je također zahvalio Isusu Kristu što ga je održao živim nakon što je skoro umro od predoziranja drogom u bordelu u Nevadi u 2015. “Morao sam pokazati Isusu svoje divljenje što me održavao živim!”, posvjedočio je.

Nakon predoziranja, Lamar je bio u komi i čudom je preživio 12 moždanih udara i 6 srčanih udara. Zapravo, liječnici se još uvijek čude što je i danas živ.

VIDI OVO: Hulk Hogan: Vjera u Isusa mi je promijenila život

“Moji liječnici kažu da sam hodajuće čudo, iznenađeni su što sam ovdje. Oduvijek sam znao da imam snažnu volju. Mislim da je moja volja još jača nego što sam vjerovao da jest. To je svjedočanstvo da je Bog dobar.”

“Kad sam se probudio te nisam mogao razgovarati ili hodati, nikad nisam mislio da ću biti ovdje. Nikad više nisam mislio da ću igrati košarku. Samo što sam ovdje, pobjeda je za mene.” izjavio je Lamar za Metro.

VIDI OVO: Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

Odom je objavio fotografiju sebe s podignutim rukama u molitvi dok je pastor polagao ruke na njega. Odomova djevojka, Sabrina Parr, podržavala ga je na kršćanskom putu.