spontani pobačaj intuicija
Snimka zaslona: YouTube

Ova se intuicija pokazala korisnom i vrlo točnom. Ona je zapravo dar od Boga.

Majčinska intuicija ponekad može biti točnija nego što mi to mislimo. Ponekad ona može spasiti tinejdžera od odlaska na zabavu koja je pošla po zlu ili od hodanja s osobom koja i nije tako dobra. Uzrokovala je da majke uspiju spasiti djecu koja su se tiho gušila.

Ne samo da ovaj poseban instinkt može spasiti život, nego nam može pomoći pri donošenju odluka povezanih sa životom naše djece. Mnoge majke se oslanjaju na intuiciju kada biraju pedijatra za svoje dijete, vrtić, ili čak auto za svoju rastuću obitelj.

Majke su suočene sa mnoštvom odluka koje su povezane s njihovom djecom, a ono što je pred njima često ne može biti jedini faktor odlučivanja.

Upravo je to doživjela Shannon.

Shannon i njezin suprug bili su presretni kada su saznali da očekuju bebu, no kada su bili na jednom od rutinskih pregleda, doktori su im dali strašnu vijest. Rekli su da je Shannon imala spontani pobačaj.

Doktori su rekli da u njezinoj posteljici nema embrija i djeteta. Napravili su dodatni test, a Shannon se molila da doktori budu u krivu, no telefonski je poziv potvrdio loše vijesti.

„Rekao je, ‘jako mi je žao, ali vaša trudnoća nije uspješna’“, prisjeća se Shannon.

Slijedeći korak bio bi operacija kojom bi se izvadili preostali dijelovi posteljice kako bi se izbjegle infekcije.

Iako je Shannon znala da je taj korak važan nešto joj je govorilo da bi trebala pričekati.

Uvjerila je bolnicu da odgode operaciju za dva tjedna. Kada je i taj dan došao, Shannon je zamolila doktora da napravi još jedan ultrazvuk.

Kada je pogledala u monitor, Shannon je primijetila „malenu točkicu svjetlosti“. U nadi je rekla doktoru što je vidjela.

Kada je doktor povećao to područje, dogodilo se čudo – pronašao je otkucaje srca!

Sada je ta točkica svijetla Shannonina 12-godišnja kćer koja se rodila potpuno zdrava. Kakvo čudo!

Da Shannon nije bila tako hrabra i odlučna te da nije poslušala svoju intuiciju, ne bi imala predivnu kćer kakvu sada ima.

Kako predivna priča! Jako nam je drago što je Shannon vjerovala svojoj intuiciji.