Karla Taylor-Bauman provela je približno 2 mjeseca u bolnici, uključujući svoj 50. rođendan, boreći se za život. Liječnici su rekli njezinom suprugu da se počne opraštati od nje. No njezina obitelj je sve položila u Gospodina te su i dalje imali nade.

Ovako je sve počelo. Kada se Karla zarazila koronavirusom počela je malo šmrcati, uslijedila je visoka temperatura i poteškoće s disanjem. 

Čim je otišla u bolnicu spojena je na respirator i stavljena u induciranu komu. Jevon Bauman, njezin suprug, nije smio biti pokraj nje. 

No, pokušavao je na daljinu što više pričati s njom i dati joj do znanja da ju voli i da se svi mole za nju. 

No, Karla je bila u tako lošem stanju da su se liječnici počeli pripremati za najgore, navodno je bila kao mrtva bez da je je zapravo i bila mrtva. 

VIDI OVO: Čovjek je umirao od koronavirusa, a onda je Bog poslao čistača

Jevon je rekao: „Liječnici su mi govorili da se trebam pripremiti za najgore“. 

No, njezina obitelj nije odustala nego su se molili 21 dan koje je Karla provela u komi. 

Liječnici su se bojali da joj je mozak oštećen. Bubrezi su joj otkazali te joj se tijelo počelo gasiti, a rad srca postao je nestabilan. 

„Liječnici su rekli da ju moramo pustiti jer joj je mozak mrtav“, rekao je Karlin poočim, Carlos Escalante, „No nadali smo se čudu. Šesti se dan počela buditi“. 

Liječnici su je proglasili mrtvom, no Bog ju je oživio 1
Snimka zaslona

Uskoro joj se i disanje popravilo te su ju skinuli s respiratora. Ne samo da se probudila, nego se u potpunosti oporavila. 

„Zamalo sam ju izgubio“, rekao je Jevon, „Imam ju samo po milosti Božjoj“. 

Karlini bubrezi normalno rade. Treba ići na terapije zbog slabosti u mišićima jer se nije kretala gotovo dva mjeseca, ali je inače potpuno zdrava. 

Iako su se liječnici bojali oštećenja mozga, on zapravo radi bolje nego ikada. Karla se počela prisjećati i nekih izgubljenih sjećanja iz djetinjstva. 

VIDI OVO: Ovaj čovjek svjedoči da ga je Bog ozdravio od koronavirusa

„Moj mozak radi bolje nego ikada prije. Osjećam kao da je netko ušao u moje tijelo i sve obnovio“, rekla je Karla. 

„Liječnici su me proglasili mrtvom“, rekla je, „Srce mi je stalo. Bubrezi su otkazali. Moje se cijelo tijelo ugasilo, no još sam ovdje. Za mene je to pravo čudo“. 

„Nemojte gubiti vjeru. Nastavite vjerovati“, poručio je Carlos, „Čuda se događaju. Moja kćer je to čudo.“ 

Karla sada ima vrlo važnu poruku za sve ljude: „Bog je jako moćan. On stvara čuda, a ja sam dokaz za to“.