Mačka postala mama napuštenom majmunu koji treba obitelj

Životinjski je svijet okrutan, ali uvijek iznenade neka čudna životinjska prijateljstva. Ovog se puta radi o posvojenju jedne mačke koja se zbrinula za napuštenog majmunčića.

Joellen radi u skloništu za životinje u Indiji, a jednog je dana dobila poziv o zapuštenom majmunu koji treba pomoć.

To sponsor Avni: https://peepalfarm.org/adoptions/1544004845/Avni-(resident)?sponsor

Objavljuje Peepal FarmUtorak, 23. travnja 2019.

„U Dharmsali je majmun s otkinutom rukom“, glasilo je u pozivu. Čovjek je naišao na malog majmuna koji je visio s električnih vodova. Iz nekog ga je razloga obitelj napustila, a mali je majmun slučajno zapeo među kablovima i udarila ga je struja. Ruka mu se toliko upetljala u kablove da su ju morali amputirali nakon što su ga uhvatili.

VIDI OVO: Mačka je odbijala hranu, a razlog ih je rasplakao

Kada je uklonjena opasnost, Joellen je primijetila da majmun ne pati samo fizički, nego i psihički zato što je sam. Majmuni su društvena bića, a pogotovo pate ovako mali.

Radnici u skloništu su majmuna nazvali Avni, a radilo se o ženki. Jednog su dana primijetili kako već stalni stanar skloništa – mačka Billo, često odlazi do kaveza majmuna i prede.

VIDI OVO: Majmun nije mogao prestati plakati, a razlog je svima slomio srce

Kada su otvorili vrata kaveza, njih su se dvoje odmah sprijateljili. Počeli su se maziti, a radnici su pustili jer se bilo očigledno da maca ima majčinske instinkte prema maloj majmunici.

Wild Monkey Can't Stop Visiting Her Cat Best Friend

This wild baby monkey is obsessed with a cat 😍

Objavljuje The Dodo u Utorak, 7. svibnja 2019.

Ubrzo su postali nerazdvojni. Igrali su se, spavali i njegovali skupa. Majmunica Avni često čisti maci buhe, stalno nešto kopa i vadi iz njezinog krzna. Radnici smatraju da se Avni oporavila puno brže zbog nježnosti koju je primila. Sada je puštena u džungli da svoje ostale dane provede u divljini, gdje joj je i mjesto.