Majka bacila svoju bebu s devetog kata, a onda i sama skočila za njom

Zahvaljujući nevjerojatnim okolnostima, i majka i beba su preživjele.

Majka bacila svoju bebu s devetog kata, a onda i sama skočila za njom

Užas se dogodio u gradu Ufa, u Rusiji. Majka (21) bacila je svoju bebu s devetog kata samo zato što je bila neraspoložena, a zatim je i sama skočila s terase. Zahvaljujući nevjerojatnim okolnostima, i majka i beba su preživjele.

Hvala Bogu, prilikom pada, obje je na tlu dočekao veliki snježni nanos. Djevojčica je zadobila teške ozljede, a majka je optužena za pokušaj ubojstva i prijeti joj kazna od minimalno pet godina zatvora, ako je proglase krivom.

Kako kaže njena obitelj, žena je tog dana bila u prilično lošem raspoloženju.

“Bila je vrlo napeta, vikala je na mene cijelo jutro i bacala stvari po stanu. Spremala se odvesti dijete na rutinski pregled u dom zdravlja. U jednom trenutku sam otišla u kuhinju i ostavila sam je s djevojčicom u spavaćoj sobi. Nadala sam se da će se tako malo smiriti. Nekoliko minuta kasnije, kada sam se vratila, vidjela sam da je soba bila prazna”, kaže njena snaha.

Potrčala je prema otvorenom prozoru, pogledala kroz njega i vidjela ih obje kako leže na ulici. Odmah je pozvala hitnu pomoć.

“Dijete je palo direktno na glavu. Točnije, glava i tijelo su joj se zabili u snijeg, a samo su noge virile napolju. Izvukla sam je pažljivo dok je njena majka ležala pored i plakala od bolova”, kaže očevidac.

Djevojčica i majka su odmah hospitalizirane. Djevojčica je u teškom stanju, dok se majka izvukla s modricama i ogrebotinama, i ona nije životno ugrožena. Otpuštena je poslije nekoliko dana iz bolnice, dok su se doktori borili da spase djevojčicu. I ona je sada u boljem stanju, piše Daily Mail.

Molite za majčino psihičko stanje i bebu!

Reci što misliš