majka blizanaca let
Foto: Facebook

Čak i najstrpljivija osoba može postati živčana s komplikacijama letenja. Čini se da je nagori dio svakog odmora dolazak na određenu destinaciju. Dugi redovi, bebe koje plaću i kašnjenje aviona samo dodaju već postojećoj frustraciji.

Iako nitko ne želi sjediti cijeli let iza ljutog ili pijanog putnika, na svu sreću postoje osobe koje se zapravo izbaci iz leta zbog određenog lošeg ponašanja. Ako niste takav tip osobe, možda mislite da ste sigurni od izbacivanja s leta.

No ponekad je osoba koju osoblje odluči izbaciti na izgled loš kandidat za to. Zapravo, blogerica Mackenzie Murphy je bila šokirana na koga se osoblje namjerilo tijekom njezina zadnjeg leta.

Ovome je svjedočila:

Majka blizanaca je sama putovala sa svojim bebama kada se nešto neočekivano dogodilo…

Ljudi mogu biti jako naživcirani kada nečije dijete počne plakati tijekom leta, to je činjenica. Tako da nije iznenađenje da nitko nije odlučio pomoći majki blizanaca kada ju je osoblje odlučilo izbaciti s leta. Tih i miran let je očito zvučao kao bolja alternativa od pomaganja osobi koja je to trebala.

Najprije je Mackenzie bila jako uzrujana situacijom koja se odvijala samo nekoliko redova od nje.

„Jučer je žena na letu imala blizance, mislim da nisu imali ni pola godine. Bio je to jako pretrpan let tako da su svu prtljagu počeli odnositi u spremište. Nije bilo mjesta za sjedalicu što je značilo da će žena morati u rukama držati obje bebe jer nisu bile dovoljno stare da bi same sjedile.“

Čim je mama sjela, član osoblja joj je rekao da joj nije dopušteno držati obje bebe u iste vrijeme jer je to bilo opasno. Čini se da je majka prvotno planirala da jedna beba sjedi u svojoj sjedalici do nje, a drugu bi držala u rukama.

Budući da je let bio pun, njezina je sjedalica oduzeta, a majki su rekli da će morati napustiti let.

No, nije trebalo dugo da se Mackenzina vjera u ljude vrati. Nepoznata je žena priskočila u pomoć.

Foto: Facebook

„Majka koja je sjedila ispred mene, uz suglasnost druge majke, se ponudila da drži jednu bebu tijekom cijelog leta. Let je trebao trajati samo 45 minuta. Na kraju smo putovali 2 i pol sata. Bez ikakvih negodovanja, ta je nepoznata žena čak i nahranila bebu te joj je pomogla da podrigne.“

Nevjerojatno je što je ta žena čak i nahranila bebu. Svaka ti čast.

No, ta žena je zapravo imala kćer koja je sjedila do nje. Naravno, djevojčica je bila ljubomorna na bebu koja je bila u krilu njezine mame i koja je dobivala svu pažnju.

„Njezina je kćer počela plakati. Tada je mama jako mirno objasnila svojoj kćeri da je njihov posao da pomognu drugima koji trebaju pomoć te da je ta mama bila sama i da je jako trebala drugu mamu da joj pomogne. Ona je tada pazila na tu bebu, pjevala joj je, a tada je on prespavao cijeli let bez da je ijednom zaplakao.“

To je tako predivna priča. Bilo je jako nesebično što je ta žena ponudila pomoć potpunoj neznanki. Ne samo to, nego je i svoju kćer naučila lekciju o poniznosti.

Pouka priče je jednostavna, ali ju često zaboravljamo – kada vidite nekoga kome treba pomoć, napravite pravu stvar i pomozite im.