Anna Kincart, medicinska sestra i majka četvero djece, vozila se na posao kada je svjedočila prometnoj nesreći na mostu. 

Odmah je stala kako bi provjerila je li žrtva u redu i što može učiniti kako bi pomogla. Pozvala je pomoć, izašla je iz automobila i odlučila pričekati hitnu. Napisala je poruku šefu kako bi objasnila zašto će kasniti na posao. U poruci je pisalo: „Ostat ću ovdje kako bi pomogla osobi koja je bila u nesreći i dala izjavu policiji“. Ona je služila drugima i izvan svog radnog mjesta. 

No, tada se dogodila još jedna nesreća. Druga dva automobila su se zabila u njezin parkirani automobil te je preminula Anna i osoba kojoj je pomagala. 

Our hearts are ripped out. Our beautiful Daughter Ana was killed yesterday in a car crash on the Carroll Cropper Bridge….

Gepostet von Andy Cline am Dienstag, 7. Juli 2020

Anna je imala samo 36 godina kada je napustila ovaj svijet, a iza sebe je ostavila četvero djece, supruga i veliku obitelj. Svi oni sada tuguju za životom majke, supruge i predivne osobe koja im je živote ispunjavala svjetlošću. 

VIDI OVO: Trudnica poginula u nesreći, beba nekoliko metara dalje čudesno preživjela: Ovo je Božje djelo, tvrdi bolničar!

Annu su njezini bližnji opisali kao „osobu punu ljubavi, nesebičnu medicinsku sestru koja je svoje zadnje trenutke provela pomažući drugima“. 

Gepostet von Ana Donnie Kincart am Mittwoch, 11. Oktober 2017

Obitelj je zatražila molitve svih koji mogu odvojiti trenutak za njih. 

Anina djeca su isto tako odlučila reći nekoliko riječi o svojoj majci. 

Jedno od njezine djece je reklo: „Naša majka je bila anđeo na zemlji, Božji dar svima nama – a sada je Njegova. Ona je dotaknula život svake osobe u koji je ušla. Bile stvari dobre ili loše, ona bi bila tu. Zbog toga, u našoj će obitelji uvijek biti velika praznina gdje je njezino svijetlo jednom sjalo“.

Gepostet von Ana Donnie Kincart am Sonntag, 2. Oktober 2016

Njezina su djeca dodala da je ona bila tip osobe „zbog koje bi se svi dobro osjećali u vezi sebe. Ona je uvijek pronalazila ono posebno u svakoj osobi te je željela najbolji mogući život za sve voljene osobe“ te da je „bila dom, mjesto koje nikada ne želite napustiti niti zaboraviti“. 

Rekli su da će ona postati njihov anđeo čuvar i uvijek paziti na njih te da jedva čekaju da ju ponovno vide. 

Gepostet von Ana Donnie Kincart am Donnerstag, 18. August 2016

Obitelj se također našla u vrlo teškoj financijskoj situaciji, no uz vjeru koračaju dalje. Annin je poočim rekao: „Postoje ljudi koji nisu dostojni ovoga svijeta. Bog ponekad ubere najljepše cvijeće samo za Sebe“.