Majka čula glasove pa utopila svoje blizance
Foto: Daily Star

Nakon ubojstva, majka je tvrdila kako je čula glasove koji su joj govorili da ubije svoju djecu.

Majka iz Kenta koja je utopila blizance, a koje je prethodno dobila umjetnom oplodnjom osuđena je na 10 godina zatvora, prenosi The Guardian.

Nakon što ju je napustio muž, Samantha Ford (38) ubila je 23-mjesečne blizance Jakea i Chloe u kupaoni, a zatim pokušala izvršiti samoubojstvo tako što je svoj automobil pri brzini od 100 kilometara na sat “zakucala” u zadnji dio jednog kamioneta.

Ona je kasnije u policiji kazala: “Ubila sam svoje bebe, molim vas, pustite me da umrem.”

VIDI OVO: 5 laži koje sotona govori kršćanima

Njezin odvjetnik tvrdi da pati od “katastrofalnog nivoa akutne depresije”, što je dovelo do toga da vjeruje kako ona i djeca moraju umrijeti.

Psihijatri koje je angažirao tužitelj navode kako je pretjerivala s bolešću i dodaju kako je djecu ubila u nastupu “narcističkog” bijesa.


Nakon ubojstva, majka je tvrdila kako je čula glasove koji su joj govorili da ubije svoju djecu. Dok je bila u ustanovi za duševne bolesti, bila je fokusirana na bivšeg muža i željela je znati pati li.

Otac blizanaca, koji su rođeni 2017., bio je na izricanju presude.

Prvih 10 godina braka Fordovi su živjeli u Kataru. Ona je bila nezadovoljna povratkom u Veliku Britaniju, pa je brak postajao sve lošiji. U studenom prošle godine su se razveli.