Jedna majka iz Ohija je slučajno dok je bila u gostima, svom 1-godišnjem sinu napunila bočicu punu antifriza prije nego ga je poslala u posjet ocu. Tek nakon što je i sama kušala tekućinu, misleći da je sok, je shvatila što je učinila – no dječak je već bio otišao s ocem. 

Sve se zbilo 25.6. 

Majka 1-godišnjaka je uzela posudu s tekućinom i napunila bočicu svom sinu. Navodno nije znala da je netko od njezinih rođaka popravljao automobil i da je tu bocu napunio antifrizom. Na nesreću, bila je to boca u kojoj je prije čak i bio sok. 

Majka je tako napunila bočicu tekućinom iz te boce, misleći da je riječ o soku – antifriz dolazi u raznim bojama tako da majka nije mogla po boji znati da nije riječ o soku. 

Nakon što mu je napunila bočicu, dječak je otišao u posjet ocu sa svojim 2-godišnjim bratom. 

Više od sat vremena nakon što je sinu usula antifriz u bočicu majka je i sama krenula popiti tu istu tekućinu. Čim je shvatila da nije riječ o soku odmah je nazvala policiju. 

VIDI OVO: Mama je došla pijana na porod: Beba rođena s 3 promila alkohola je preminula

Nakon što se otac nije javljao, policija je počela potragu. 

Nakon nekoliko sati otac je pronađen te je rekao policiji da je reagirao na vrijeme te da je izbacio tekućinu iz bočice prije nego je njegov sin imao priliku kušati ju. 

Dijete je ipak odvezeno u bolnicu na pregled, a kada je zaključeno da je zdravo, majka je s njim i njegovim 2-godišnjim bratom otišla kući. 

Ovo je bio zaista sretan kraj nečega što je moglo završiti kao tragična nesreća.