Majka je napokon dobila odgovor na molitve za svog sina ovisnika

Ovisnik koji se pokušavao ubiti napokon je predao svoj život Isusu nakon što njegova majka nije posustala u molitvi čak i kada je on bio u zatvoru. 

Bol odbacivanja

Majka Logana Lamberta ga je vodila u crkvu kada je bio dijete. Imao je divnu vezu s mamom dok se ona nije promijenila. Kada je imao 10 godina, Logan je osjetio odbacivanje od svoje mame. Ona se često družila sa susjedima s kojima je pila.

Zanemarivala je svog sina, ostavljala ga je povrijeđenog i uzrujanog. To je uzrokovalo da je on počeo tražiti prihvaćanje u drugim prijateljstvima te je stalno upadao u nevolju. Uskoro je kao tinejdžer počeo izostajati iz škole i pušiti travu. 

Depresivni ovisnik

U srednjoj školi je Logan upoznao ljubav svog života. No, nakon što su prekinuli i njegov je život krenuo nizbrdo. Mrzio je život, postao je depresivan te je ispunjavao prazninu u svom srcu drogom. Naredne četiri godine na životu su ga držali heroin i tablete za bolove – nije više htio živjeti. Tako je završio bez cilja na ulicama Baltimorea. Ujedno je pet puta išao na odvikavanje, ali bezuspješno. 

VIDI OVO: Ovisnik je bio pred vratima pakla, a tada je zavapio Bogu

Majčina molitva

2014. godine policija je Logana poslala u zatvor jer je opljačkao benzinsku postaju. U to vrijeme je Loganova majka, Barbara, svoj život predala Bogu. Tada se počela često i duboko moliti za svog sina dok je bio u zatvoru. Čak mu je poslala pisma i Bibliju u zatvor. 

Logan je izašao iz zatvora u srpnju 2015. godine. No, ponovno se vratio drogama, a onda je završio na jednogodišnjem programu odvikavanja. Tamo je upoznao Donnu, ženu s kojom se uselio te koja je uskoro ostala trudna. Par je bio ovisan o heroinu. Barbara se sve to vrijeme molila za svog sina i njegovu djevojku da upoznaju Boga. 

U listopadu 2017. godine Loganova je kćer rođena potpuno zdrava. No socijalna služba ju je namjeravala uzeti roditeljima. Tada je par pristao živjeti s Barbarom koja ih je odlučila nadgledati. Tamo ih je Bog počeo voditi Sebi. 

Konačno, jedan dan, dok je razmišljao o samoubojstvu, Logan je zavapio Isusu i tada je njegova duša oslobođena od depresije i ovisnosti.