Majka otkrila užasne poruke na Facebooku nakon samoubojstva dječaka
Foto: Facebook

Majka čiji je sin pronađen mrtav u polju tvrdila je da je dječak nekoliko dana ranije dobivao prijetnje smrću, zbog svađe s drugim djetetom u školi oko frizure.

Jamie Marshall (14) je preminuo u Crosland Mooru, u okolici Huddersfielda, Zapadni Yorkshire, 23. rujna prošle godine.

Njegova majka Anne Marshall je tek sada, prvi put progovorila o događaju koji su doveli do smrti njezinog sina nakon što je pokrenula blog kako bi se povezala sa ostalim roditeljima koji tuguju za svojom djecom, piše Daily Mail.

Na njezinom blogu ”Zauvijek majka dvoje djece”, gospođa Marshall potresno je opisala trenutak kada je saznala za smrt svog sina.

Kada je čula za sinovo samoubojstvo, nije znala je li živa

Prisjećajući se tog kobnog dana, ona je napisala:

– Otišla sam uz stepenice i zgrabila sve što je tamo stajalo dan ranije, punjač za mobitel i šaku mojih lijekova. Za minutu sam sišla dole, dva policajca su stajala u dnevnoj sobi koji su se okrenuli ka meni i kada sam prišla vratima, rekli su, žao nam je, ali, Jamie je preminuo. Nisam ih mogla razumjeti, izgledalo je kao da pričaju drugim jezikom. Što sam trebala učiniti, što sam trebala reći? Vidjeli ste u filmovima gdje je mnogo suza, ali ovdje nema ničega, ne znam čak ni jesam li živa.

VIDI OVO: Dječak (10) počinio samoubojstvo zbog zlostavljanja vršnjaka: Majka ne može doći k sebi nakon prizora koji je ugledala

Morala sam iz kuće, trebalo mi je zraka, trebalo mi je malo mira od policajaca. Zazvonio mi je telefon, to je bio moj otac. Počela sam uzdisati, on je znao da nešto nije u redu, pitao me je: Što se događa? Nisam mogla govoriti, nisam mu to htjela reći, nisam mogla povjerovati da je to stvarno.

Gepostet von Anne Marshall am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Dječak je izvršio samoubojstvo zbog prijetećih poruka na društvenim mrežama

Gospođa Marshall također želi upozoriti druge ljude na utjecaj slanja prijetećih poruka preko društvenih mreža, zbog kojih ih je, vjeruje, Jamie sebi oduzeo život.

VIDI OVO: Dječak (10) počinio samoubojstvo nakon što su nasilnici napisali „ubij se“ na njegov tablet

Ona je rekla:

– Jamiei nije imao mentalnih tegoba. To je zato što je imao sličnu frizuru kao jedno drugo dijete. Jamieja, koji je pohađao srednju školu, nitko od prijatelja nije fizički maltretirao, ali su njemu i njegovoj obitelji prijetili smrću što ga je jako uplašilo.

Istraga o smrti dječaka otvorena je u listopadu prošle godine, ali je rješavanje slučaja odloženo do daljnjeg.