Maggie je mlada majka koje je pobijedila koronu i rodila potpuno zdrave trojke. Bolnica u Teksasu u kojoj je rodila napisala je: „Unatoč svim okolnostima, njezin stav ostao je sjajniji od vatrometa na Dan nezavisnosti“. 

Maggie je u 28. tjednu trudnoće, 8.5., otišla u bolnicu kako bi se mogao pratiti razvoj njezinih beba. 

Testirali su ju na koronu, a nakon dva dana je dobila pozitivan rezultat. 

U bolnici su rekli: „Iako je bila iznenađena kako je dobila virus jer je bila u karanteni od 23.3., kao iznimno draga i nesebična osoba, Maggie se više brinula za sve druge, nego za sebe“. 

„Brinula se za svoje bebe, supruga i 5-godišnjeg sina, kao i za sve liječnike i medicinske sestre koji su se brinuli za nju“. 

4. srpnja je službeno bila zdrava nakon što su dva testa došla negativna. 

VIDI OVO: ”Borim se za sebe i život bebe”: Emotivna poruka trudnice oboljele od koronavirusa

No, taj dan je saznala za jednu jako lošu vijest. Jednoj se bebi pupčana vrpca omotala oko vrata. Nakon nekoliko sati morala je na hitan carski rez. 

Tijekom poroda s njom je bila majka budući da je i njezin suprug bio pozitivan na COVID-19 te je trebao proći još jedno testiranje kako bi se potvrdilo da je izliječen. 

„U 4:41 poslije podne, rođena je beba A, Isabella, beba B, Nathaniel i beba C, Adriel“, napisala je bolnica, „Liječnici i sestre bili su zadivljeni snagom koju je Maggie pokazala. Ona i njezine bebe, porođene savršenim ABC redom su bile zdrave, na sigurnom i, očito, vrlo snažne“. 

Meet the strong firecracker who beat #COVID19 during her third trimester then delivered healthy triplets at The Woman’s…

Gepostet von The Woman's Hospital of Texas am Freitag, 3. Juli 2020

Maggie je nakon nekoliko tjedana otpuštena iz bolnice, a sada se navikava na posjetu bebama u bolnici. 

Ujedno ima i savjet za sve žene koje su trudne, a imaju COVID-19. Rekla je: „Kao majke, želite kontrolu, no trenutno morate prihvatiti da nemate kontrolu nad svime. Morate pustiti da vam drugi ljudi pomognu i zapamtiti da niste sami. Radujte se svakom novom danu i slavite svaku malu pobjedu“.