Majka je podijelila dirljivu fotografiju svoje djece na prvi dan škole
Foto: Facebook

Nakon vrlo teškog tjedna, na državnoj i osobnoj razini, jedna je majka podijelila vrlo dirljivu fotografiju svoje djece na prvi dan škole.

Jamisha Harris, 28, podijelila je fotografiju svoje troje djece – Eugenea, Jordena i Emily – kako se zajedno mole prije prvog dana škole, pognutih glava i spojenih ruku.

Harris je podijelila da je to bilo teško vrijeme za njezinu obitelj. Ona i suprug su izgubili posao, a dan prije su izgubili i stan u kojem su živjeli.

VIDI OVO: Kao roditelji, možemo biti sigurni da svoju djecu možemo povjeriti Bogu

Unatoč tome, majka je izrazila zadovoljstvo činjenicom da su joj djeca živa i zdrava.

Dear GodThis morning I’m feeling nervous and a little unsure but thankful, I pray for my children on their first day…

Gepostet von Jamisha Harris am Montag, 5. August 2019

„Dragi Bože“, započela je objavu, „Ovo jutro se osjećam nervozno i malo nesigurno, ali ipak zahvalno“.

„Cijeli dan mislim na svoju djecu i činjenicu da nisam u školi s njima kako bi ih zaštitila u slučaju kakve tragedije“, rekla je Harris.


„Zbog nedavnih tragedija koje se događaju po svijetu, nije baš lako biti roditelj, uvijek se brinem oko pucnjava, zlostavljanja, seksualnih napastovanja… bilo čega što može naštetiti mojoj djeci“.

VIDI OVO: 10 načina kako majke mogu moliti za svoju djecu

„Molim se za svoju djecu na njihov prvi dan škole“, napisala je, „Bože, predajem ih Tebi. Molim da kroz ovu školsku godinu upotrijebiš svaku osobu i svako novo iskustvo kako bi ih učinio sličnijima Sebi, kako bi rasli u Tebi, u plodu Tvoga Duha“.

Objava se brzo proširila dok su roditelji komentirali na fotografiju Harrisine djece. Majka se nada da će ta fotografija inspirirati i druge osobe da se zajedno mole. Ona služi kao podsjetnik da i u najtežim trenutcima i velikoj nevolji, molitva može biti izvor utjehe i način za dolazak do mira.

Harris je podijelila da njezina obitelj ima naviku zajedničke molitve u jutro.


My ❤️’s

Gepostet von Jamisha Harris am Montag, 3. Dezember 2018

„Molitva možda više nije dio škole, ali je uvijek u srcima Božje djece“, rekla je.