Majka poginula u požaru nesebično spašavajući svoju djevojčicu

Požrtvovna majka je poginula u požaru spašavajući svoju novorođenu kćer s kojom je provela samo tjedan dana. 

Shelby Carter su svi poznavali kao predivnu osobu punu ljubavi. Ona je obožavala biti majka te je bila zaljubljena u svoju novorođenu kćer, Keanu. Nažalost, s njom je provela malo više od tjedan dana. 

Shelby je poginula u požaru nesebično spašavajući svoju djevojčicu. 

Njezinom karakteru svjedoče ove riječi iz osmrtnice: 

„Shelbyne su strasti bile igranje košarke i njezina djeca. Voljela je svako dijete s kojim je došla u kontakt, a i oni su nju voljeli. Bila je presretna kada je postala majka“. 

Zadnja objava na Facebook-u bila je s njezinog 21. rođendana te je u njoj izrazila koliko uživa u druženju sa svojom kćeri te kako jako voli biti majka. 

Nije ni znala da će svoj toj sreći brzo doći kraj. 

VIDI OVO: Majka četvero djece poginula u nesreći: „Ona je bila anđeo na zemlji“

U kući njezinih roditelja izbio je velik požar, a Shelbyno zadnje djelo bilo je spasiti njezinu kćer. 

Vatra je već bila zahvatila čitavu kuću kada su došli vatrogasci. 

Jedino je bilo moguće spasiti bebu. Mlada je majka vidjela da ona nema šanse tako da je stavila svoju bebu u sjedalicu, dobro ju je zavezala te ju je spustila kroz prozor na drugom katu kuće. Iza nje je buktao požar. 

„Bilo je nevjerojatno da se uspjela sabrati dovoljno dugo kako bi spasila bebu. To je pravo čudo“, rekao je šef vatrogasaca. 

Kada je beba bila na sigurnom, Shelby je progutao dim te je preminula od posljedica udisanja dima. 

Vatrogasci su našli bebu na hrpi otpada. Na svu sreću, imala je samo jednu manju opeklinu, ali je inače bila dobro. Na žalost, za njezinu majku nije bilo spasa. 

Pokrenuta je stranica za donacije za Shelbynu majku koja je izgubila kćer, ali je zbog njezine nesebičnosti još uvijek imala unuku. 

Voditelj policijske postaje nazvao je ovu nesebičnu majku pravim herojem. To zaista i jest. 

Pomolimo se za malenu djevojčicu, njezin život, ali i zahvalimo Gospodinu za život njene majke koja joj je spasila život.