Majka je predala bebu vatrogascima, a nekoliko mjeseci kasnije su je posvojili

Majka je predala svoju tek rođenu bebu vatrogascima da se brinu o njoj, a nekoliko mjeseci kasnije su je ti divni ljudi i posvojili.

Jedne večeri u ožujku 2015. godine, anonimna je žena pozvonila na vrata 75. vatrogasne postaje u Kaliforniji. 

Voditelj Daryll Milliot je otvorio vrata i ugledao mladu majku kako stoji sa svojom bebom koju je rodila prije samo 15 sati. 

„Trebam vam dati svoju bebu“, rekla je. 

Skupina iznenađenih vatrogasaca – Daryll Milliot, Michael de Leon, Tyler Green i Shawn Stacy – preuzela je bebu iz njezinih ruku. 

„Davali smo sve od sebe kako bi se sabrali, ostali profesionalni i učinili ono što trebamo učiniti“, rekao je Michael de Leon. 

Vatrogasci su se potpuno zaljubili u bebu Naomi, prvu bebu predanu u toj postaji. 

VIDI OVO: Očajna žena se iznenadila kada je vidjela što su vatrogasci učinili za nju

Kada se spominje zakon o sigurnoj predaji djece u Kaliforniji to nije u dobrom svjetlu. Često je riječ o bebama koje su majke napustile kao što je slučaj s malenim dječakom koji je pronađen zatrpan smećem. No, ovaj zakon dopušta majkama da anonimno ostave svoju djecu u stanicu unutar 72 sata od njihova rođenja. 

Na svu sreću, ova priča je imala sretniji završetak od drugih – majka je svojevoljno donijela svoje dijete i predala ga u ruke sposobnim vatrogascima. 

Devet mjeseci kasnije Naomi se vratila u postaju kako bi ponovno vidjela svoje „neslužbene ujake“ koji su bili pozvani na proslavu njezinog posvojenja.