NaslovnicaVijestiSvijetMajka preminule bebe moli sve ljude da ostanu u svojim domovima

Majka preminule bebe moli sve ljude da ostanu u svojim domovima

„Danas, moj suprug i ja smo morali sjediti u hodniku bolnice i slušati na razglasu da je naša beba otišla u nebo biti s Isusom i njezinom velikom sestrom. Reći da smo slomljeni zaista je malo. 

Ovo smo bili mi. Nismo imali priliku tugovati zajedno, nismo se mogli ni zagrliti i reći si da će sve biti u redu i da ćemo ovo preživjeti. Umjesto toga, tješio me je naš liječnik, napokon sam se mogla obući i otići vidjeti svog supruga. 

Razumijem mjere opreza, ali to ne čini stvari lakšima. 

Molim vas, ostanite u svojim domovima

Molim vas, molim vas, ostanite kod kuće. Slijedeći put kada želite izaći jer mislite da situacija nije ozbiljna, sjetite se oca koji nije mogao pogledati svoju bebu po posljednji put i majke koja je morala dobiti vijesti o smrti djeteta potpuno sama. 

VIDI OVO: Pastor (40) upozorava na opasnost od smrtonosnog virusa

Ovo smo mi. To lomi srce. Iako nisam sigurna kako ćemo preživjeti još jedan gubitak, znam da ćemo Božjom milosti pronaći način.“

“Today, my husband had to sit in the hallway, and listen through speaker phone. to hear that our baby went to be with…

Gepostet von Sweet Grace Ministries am Montag, 23. März 2020

Prijatelji, da, kriza je. No, spontani pobačaj, mrtvo rođena djeca, smrt novorođenčadi… to ne prestaje tijekom krize. Naše države su možda u razdoblju karantene, no obitelji svejedno moraju podnositi smrti svoje djece na dnevnoj bazi. Naša podrška je još važnija u ovo vrijeme nego je bila prije nekoliko tjedana. 

VIDI OVO: Ona je pobijedila koronavirus i ima važnu poruku: Ne paničarite!

Budimo tu jedni za druge

Gubitak bebe izolira. Svi smo mi u izolaciji. Naša potpora, bilo osobna, preko Zooma, Facetime-a ili poruka nikada nije bila važnija. Iako bi bilo najljepše da možemo jedni druge utješiti zagrljajem tijekom teških vremena, molimo se da će naša lica preko uređaja ili naše poruke biti dovoljna utjeha dok se vremena ne promjene. 

Molimo se za obitelji koje volimo, za obitelji koje podržavamo i za obitelji koje trpe gubitak bez svojih bližnjih koji im inače pružaju potporu. Naša srca su sa svakim od vas. Budimo tu jedni za druge, uvijek postoji način. 

NAJNOVIJE