Majka je upitala svog sina, koji nema noge, je li ponosan što je prohodao. Njegov kratki odgovor ju je zapanjio!

Za četverogodišnjaka Camdena Whiddona život izgleda malo drugačije. Većina dječaka njegovih godina su nezaustavni i puni energije, trče po cijeli dan i sve im je pustolovina.

No za Camdena trčanje nije opcija. Iako je i on dječak pun energije.

Rođen je bez nogu i samo s gornjim dijelom ruku. No, Camdenova majka, Katie Whiddon, će vam reći da ovaj snažni dječak ne dopušta da ga išta zaustavi.

Prije samo nekoliko dana, Camden je prvi put naučio hodati.

Trebalo je samo malo „treninga i ohrabrenja od strane njegova oca“, napisala je Katie na Facebooku, kako bi ovaj dječak potrčao.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

„Uz malo treniranja i ohrabrenja od strane njegova oca, CAMDEN JE NAPOKON NAUČIO HODATI! Plakala sam kao malo dijete. Protekle sam se četiri godine nadala ovom trenutku, i napokon se dogodio. Tako sam ponosna na Camdena i osjećam se blagoslovljenom što sam mu majka.“

„Plakala sam kao malo dijete“, komentirala je trenutak koji je iščekivala protekle 4 godine, „Tako sam ponosna na Camdena i osjećam se blagoslovljenom što sam mu majka. Sve što sam mogla bilo je plakati i reći mu kako sam ponosna na njega dok sam gledala njegove prve samostalne korake.“

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Katie je dodala da, iako je njoj to bio iznimno važan i emocionalan trenutak, za Camdena je to bila najobičnija šetnja parkom.

„Nedugo nakon tog trenutka pitala sam Camdena je li ponosan na sebe, a on je samo rekao: ‘Ne, samo hodam’“.

Nevjerojatno.

Ne treba ni reći da ova majka ne može biti ponosnija na poniznost svog djeteta.

Sve pohvale malenom borcu koji je neprestani podsjetnik na naše mogućnosti i sve što možemo postići ako se samo potrudimo.

IZVOR:Faithit