NaslovnicaPopularnoMajka svoje dvoje djece ostavila bez hrane i vode 11 dana

Majka svoje dvoje djece ostavila bez hrane i vode 11 dana

Majka koja je svoje dvoje djece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vrijeme sa svojim ljubavnikom i njihovim djetetom, osuđena je zbog ubojstva. 

Vladislava Trokhimčuk (23) iz Kijeva u Ukrajini, nije pokazala kajanje tijekom suđenja, a čak se i smijala kada su je osudila na 8 godina zatvora, jer je namjerno izgladnjivala djecu i zbog ubojstva sina Danijela.

Njezina kćerka Ana (3) je uspjela preživjeti tako što je pila vodu iz vaze, ali je djevojčica patila od kronične pothranjenosti.

Djeca nisu mogla napustiti svoju sobu, jer se ispod vrata nalazio ručnik.

Gladovala su punih 11 dana, a za to vrijeme su jela tapete, gips i vlastite izmete. Na zidovima su pronađeni tragovi zuba, a oni su očajnički pokušavali skinuti linoleum s poda kako bi otvorili prazninu ispod vrata.

Vladislavina bivša svekrva je pokušala ući u stan, ali nije imala ključ, kaže njezin bivši muž Aleksej Trokhimčuk, otac mališana.

VIDI OVO: 5 pokazatelja zlog i opakog srca

Njegova majka je pronašla djecu 11 dana kasnije. Policiji je rekla da je išla do djece s namirnicama i igračkama.

“Ana je ležala na krevetu i spavala. Probudila sam je, dala joj sir i bananu, pa sam je držala u naručju. Tada je sve bilo kao u strašnom snu. Ne razumijem kako se to dogodilo”, kaže ona.

Vladislava je namjeravali izgladnjivati svoju djecu da bi zatim objavila njihove slike na društvenim mrežama. Htjela je obmanuti narod da njezina djeca imaju tumor opasan po život, kako bi mogla skupiti za njihovo navodno liječenje, iznijeto je na sudu.

Majka je ostavila svoje mališane same 11 dana, dok je provodila vrijeme s novim ljubavnikom i njihovom kćerkom.

Policijski izvor je rekao da se ona zabavljala dok je djecu mučila do smrti. Psihijatri su presudili da je ona mentalno sposobna i da se može suočiti sa suđenjem.

Sutkinja ju je nazvala “ciničnom i bez srca”, a osmogodišnja kazna koju joj je izrekla, izazvala je negodovanje.

https://www.youtube.com/watch?v=uaNgFUrb6Gs

NAJNOVIJE