Mama je godinama molila za sina kriminalca – Isus je učinio čudo

Mama je godinama molila za sina kriminalca, a već je razmišljala i o njegovom pogrebu. Isus je čuo i odgovorio na njene vapaje. 

Jed je odrastao s ocem koji je bio vrlo „verbalno nasilan“ te ponekad i fizički. Jed se nikada nije osjećao voljeno. Kada je imao devet godina njegovi su se roditelji rastali. To ga je jako pogodilo. 

„Gledala sam dječaka koji je bio slomljen. U suzama. Naravno, držala sam ga u naručju i plakala s njim. Neprestano sam se molila da nam Gospodin pomogne. Vapila sam za Njegovim vodstvom“, prisjetila se Donna, Jedova majka. 

Zbog svog bijesa Jed se pobunio. Počeo se iskaljivati na majci te se počeo buniti protiv bilo kakvog autoriteta. Družio se je s djecom koja su se drogirala i živjela prema svojim pravilima. 

Kada je imao samo 18 godina Jed je već bio ovisan o drogama, pljačkao je i prodavao drogu. Zločini koje je činio postajali su sve gori. Slijedećih nekoliko godina je proveo naizmjenično u „bordelima, u zatvoru i na odvikavanjima“. 

VIDI OVO: Sotonist upoznao Isusa nakon što se njegova mama 33 godine molila

No, unatoč svemu što je Jed radio, njegova majka nikada nije odustala od njega. Neprestano se molila za svog sina. 

Prisjetila se: „Neprestano sam se molila. Vapila sam i plakala. Zazivala sam Gospodina da spasi moje dijete. Dijete za koje nikada, ali baš nikada, nisam mislila da bi pošlo tim putem“. 

Svaki put kada bi Jed završio u zatvoru Donna bi se molila za njega. 

„Sjećam se da sam ju čuo. Govorio bi joj da šuti, da bude tiha i da to ne želim slušati“, rekao je Jed. 

No postojali su i trenutci kada bi Donna počela gubiti nadu. Ponekad bi se pitala hoće li slijedeći poziv od policije biti zadnji. 

Planirala bi njegov pokop u glavi. Nikada nije bila sigurna što će slijedeće saznati. No, nastavljala se je moliti i pokušavati doći do svog sina. 

VIDI OVO: Molitva mijenja stvari: Za Boga nema ograničenja

Jednog ju je dana Jed nazvao i rekao: „Dosta mi je ovakvog života“. Tada je Jed po prvi put upoznao Boga. 

Donna je rekla: „Ne bojte se za svoje sinove i kćeri. Molite se i gledajte Boga kako sve slaže“. 

Cijelu Jedovu priču pogledajte na priloženom videu. 

NAJNOVIJE!