Marinac nije mogao sakriti suze kada je vidio poruku koju mu je djevojčica pokazala

Veza između oca i kćeri može biti tako jaka da je doslovno neslomiva. Mlade djevojke gledaju na svoje očeve kao na prvi uzor o muškarcu u svojim životima.

Njihovi tate im postaju uzori te pokazuju djevojkama kako se muškarac treba prema njima ponašati; s ljubavlju i poštovanjem. Kćeri ujedno gledaju kako se njihovi očevi ponašaju prema njihovim majkama. Tada će se truditi pronaći ljubav koja je jednako predivna kao ljubav njihovih roditelja.

Foto: YouTube

Postoji neka posebna veza između kćeri i očeva. To je nešto jako drugačije, ali jednako važno kao veza majke i kćeri.

Priča Leonarda Avile je savršeni primjer dobre veze između oca i kćeri. Iako nije povezan s Alessandrom po krvi, Leonardo je bio dio njezina života jako dugo vremena. Možete zamisliti što mu je prošlo glavom kada ga je Alessandra iznenadila vrlo posebnom porukom samo za njega.

Kada pomislite na riječ ‘obitelj’, gotovo odmah vam padne na pamet kuća puna ljudi koji su u krvnom srodstvu.

No danas je obitelj mnogo više od skupine krvno povezanih ljudi. Zapravo, obitelj je nešto mnogo više i dublje.

Kada je Leonardo upoznao Alessandru koja je imala samo 7 mjeseci, odmah su se povezali. Pala mu je u krilo i našla put do njegova srca. Čim su se Alessandra i njezina mama preselile kod Leonarda, stvorila se jedna divna obitelj. Alessandra i Leonardo opisuju svoju vezu kao „jagode i čokolada“.

Snimka zaslona: YouTube

Unatoč njihovoj sreći, nešto je nedostajalo. Alessanda je htjela da njezin ‘papi’ bude njezin službeni tata. 8-godišnjakinja je htjela pitati Leonarda može li ju i službeno posvojiti. Angela, njezina majka, je prvo bila šokirana, ali su se onda cure dogovorile kako da iznenade Leonarda.

Dok je stajala na bejzbolskom igralištu, na mjestu bacača, Alessandra je obukla svoju najbolju haljinu dok je držala znak na kojem je pisalo: „Papi, ti si moj zauvijek-dom. Hoćeš li me posvojiti?“

Snimka zaslona: YouTube

Leonarda su odmah potpuno preplavili osjećaji. To je bila jedna lopta za koju je čekao da ju uhvati cijeli život, a sudeći prema pogledu na njegovom licu, bio je više nego sretan što mu je napokon stigla u ruku. Leonardo i Alessanda su se kasnije zagrlili, dok je on uspio kroz suze reći ‘da’ svojoj kćeri.

Što je slijedeće za Avile? Pa, od tog dana oni mogu službeno živjeti pod istim prezimenom. Ovo je bila zaista divna i dirljiva gesta.