Medicinska sestra je imala čudan osjećaj u vezi pacijentice, njezine riječi su je šokirale

medicinska sestra pacijentica
Snimka zaslona: YouTube

Jedna je majka imenom Tricia očajno željela još jednog dječaka. Druga majka imenom Tricia je željela naći divnu obitelj za njezinog sina nakon što joj je ostalo samo 5 mjeseci života.

Kada se život činio crn, ovim majkama nije bilo teško izgubiti nadu i vjeru. No sve se to ubrzo promijenilo kada je božanska intervencija zauvijek promijenila njihove živote.

OGLAS
Snimka zaslona: YouTube

Onkološka medicinska sestra iz Pensilvanije, Tricia Seaman, imala je tri divne kćeri i jednog sina. Ona i njezin suprug su željeli i peto dijete te su jako željeli još jednog dječaka u obitelji.

No to nije bilo ostvarivo zbog komplikacija u trudnoći. Tada su se okrenuli posvajanju.

Snimka zaslona: YouTube

Ispunili su formulare i sve ostalo kako bi u njihov dom došlo još jedno dijete. Njihovo je uzbuđenje bilo na vrhu kada im je javljeno da 18-mjesečni dječak treba obitelj, ali ni to nije uspjelo.

Tricia nije odustala te se posvetila svojoj djeci i svom poslu. Na poslu joj je dodijeljena pacijentica imenom Tricia.

Kakva slučajnost, zar ne? Pa, slučajnostima nije kraj.

OGLAS

Obje su bile mame, čak su imale i iste inicijale. No Tricia Somers, 45, je imala rak te je bila samohrana majka koja se pokušavala što bolje brinuti za osmogodišnjeg sina Wesleya bez ičije pomoći; njezini roditelji nisu bili živi te nije imala bliskih rođaka koji bi joj pomogli.

Za tri tjedna su se ove dvije žene zbližile, a kada je Tricia otpuštena iz bolnice, medicinska sestra Tricia je htjela provjeriti da je njezina nova poznanica dobro. Mogla je vidjeli prema izrazu njezina lica da je upravo primila užasne vijesti.

Snimka zaslona: YouTube

Nije joj ostalo mnogo vremena. Slijedeće riječi koje je izgovorila Tricia kojoj je ostalo samo malo života su iznenadile medicinsku sestru Triciu:

„Možete li ti i tvoj suprug uzeti moje dijete?“

Medicinska sestra Tricia nije mogla vjerovati što čuje. Ova je majka trebala obitelj za svog sina, dok je ona jako čeznula za još jednim djetetom.

OGLAS

Bila je to božanska intervencija. To se moralo dogoditi.

„Ostala sam bez daha. Rekla sam da sam počašćena. Nagovarala sam ju da razmisli o tome i moli za to.“

Budući da je znala da nema još puno vremena, Tricia i Wesley su posjetili dom medicinske sestre Tricie kako bi upoznali cijelu obitelj. Djeca su se odmah povezala.

Wesleyju je bilo ugodno kod njih tako da su roditelji odlučili da će on postati njihovo peto dijete. Tricijin je suprug inzistirao da Wesleyjeva mama ostane kod njih umjesto da ode u dom gdje bi čekala kraj svog života.

Pazili su ju dok nije napustila ovu zemlju te je bila okružena novom obitelji svoga sina. Wesley se polako uklopio u novu obitelj dok se opraštao sa svojom mamom.

OGLAS

Snimka zaslona: YouTube

Nakon majčine smrti, Wesleyju je jako lijepo u novoj obitelji. No nitko od njih nikada neće zaboraviti priču o dvije majke Tricije i čudu koje se dogodilo.