Naslovnica Popularno Medicinska sestra je imala samo jedan plan da spasi majčin život, a...

Medicinska sestra je imala samo jedan plan da spasi majčin život, a za to joj je trebala njezina beba

Roditi dijete je jedno od najljepših iskustava u životu – ali za jednu mladu majku i njezinu obitelj, to je bila noćna mora.

Shelly i Jeremy Cawley bili su oduševljeni kada su vidjeli pozitivan test za trudnoću. Bili su spremni da ostatak života provedu zajedno i da dobiju zdravu i sretnu bebu. Nisu znali da će upravo njihova beba vratiti Shelly iz mrtvih tjedan nakon njenog rođenja.

Kako su tjedni postajale mjeseci, Shelly i Jeremy su bili sve više uzbuđeni. Jedva su čekali da budu roditelji, te su bili sretni što će odgajati svoju kćerku koju su toliko željeli. Kako je trudnoća prolazila relativno glatko, ništa ih nije moglo pripremiti za ono što će se dogoditi na dan rođenja njihove kćerke.

Umjesto da se zajedno raduju rođenju njihove kćerke, Jeremy je morao da se oprosti od svoje supruge držeći njihovu bebu, Ryland, u naručju. Hvala Bogu, sestra je imala posljednji plan kako da pomogne Shelly – ali je on uključivao Ryland.

Nekoliko minuta nakon rođenja Ryland, liječnici su odveli Shelly u sobu za hitne slučajeve. Imala je rijetko medicinsko stanje i odmah joj je trebala terapija.

Nažalost, njezino stanje se vremenom pogoršavalo i pala je u komu. Jeremy se pripremao da se oprosti od svoje voljene supruge i da sam odgaja njihovu kćerku.

Ali onda je medicinsko osoblje prišlo Jeremyu i upitalo ga mogu li iskoristiti Ryland kako bi spasili život njezine majke. On im je odmah dao svoju kćerku i oni su požurili u akciju. Bez njihove brze reakcije i majčinske veze s kćerkom, postojale su velike šanse da Shelly izgubi život tu noć…

NAJNOVIJI ČLANCI