medicinska sestra posvojila bebu s rijetkom bolesti srca

Ova priča počinje na intenzivnoj njezi u bolnici za djecu u Illinoisu. Maleni je dječak tamo pronašao novi dom kada ga je divna medicinska sestra odlučila posvojiti. Jednostavno joj je zarobio srce te je odlučila postati njegova majka.

Blaze je sada veseli dvogodišnjak. No, kada je imao samo tri dana dovezen je u bolnicu zbog rijetke srčane mane zbog koje jedan dio njegovog srca nije bio razvijen. Morao je proći prvu operaciju kada je imao samo tri dana, a nakon nekoliko mjeseci je prošao još jednu.

Tijekom njegovog boravka na intenzivnoj njezi, za njega se brinula medicinska sestra Angela Farnan. Ona se odmah povezala s malenim dječakom. Dok se Blaze oporavljao od svojih operacija, Angela je bila pokraj njega, hranila ga je i nosila. Pazila je na njega kao da je njezino vlastito dijete.

„Rekla bih da je to bila ljubav na prvi pogled. Zaista mi je zarobio srce“, rekla je.

Snimka zaslona: YouTube

Angela nije mogla objasniti zašto je osjećala takvu povezanost s Blazeom. Čak su i njezini kolege primijetili kako se brine za njega s očitom ljubavlju.

„Shvatila sam da sam dolazila kod njega čim sam imala imalo vremena“, dodala je.

Na žalost, dječakovi biološki roditelji nisu živjeli u blizini bolnice te nisu bili sigurni da će moći financijski brinuti za Blazea nakon povratka s operacije. Angela je pristala skrbiti se za njega dok je bio u bolnici kako bi se potpuno oporavio.

Nakon nekoliko mjeseci, Blaze se oporavio te je bio spreman za povratak kući svojim roditeljima. Angela je bila tužna jer je već imala posebnu vezu s njim.

„Bio je to vrlo emocionalan dan jer smo suprug i ja bili jako vezani za njega“, rekla je.

No, jedan dan u ožujku, 2018. godine, Angela i njezin suprug dobili su vrlo ugodno iznenađenje kada su Blazeovi roditelji došli do njih i pitali ih žele li posvojiti Blazea.

Snimka zaslona: YouTube

Kako bi osigurali da će njihov dječak imati svu potrebnu njegu i ljubav koju zaslužuje, roditelji su ga odlučili dati na posvajanje. Angela i njezin suprug, Rick, su bili više nego sretni prihvatiti ga u svoju obitelj, pogotovo jer nisu imali svoje djece.

„Nismo se ni pogledali. Rick i ja nismo trebali razgovarati o tome. Odmah smo pristali“, rekla je Angela, „Mislim da smo odgovorili u isto vrijeme. Bili smo presretni“.

Angela je naglasila da su ga njegovi biološki roditelji odlučili dati na posvajanje iz ljubavi. Znali su da će mu Angela moći priuštiti bolji život s obzirom na srčanu manu te da će moći ugodnije odrastati. Tako da su donijeli tu jako tešku odluku.

Do lipnja 2018. godine, Blaze je bio i službeno posvojen, a Angela i njezin suprug nisu mogli biti sretniji. San im je ostvaren.

„Svaku večer idem u krevet i zahvaljujem Bogu na prilici da budem roditelj. Molim se nad njim svaku večer. On je pravi blagoslov. Kada ste mladi, razmišljate o vjenčanju, djeci i odgajanju djece da budu dobra i moralna. To mi još uvijek oduzima dah. Ponekad se probudim i jednostavno sam preplavljena srećom što je on sada naš“.

Blaze je sada s Angelom i Rickom i iako njegov put prema zdravom tijelu još nije gotov, Angela radi sve kako bi dobio tretman koji mu je potreban kako bi normalno živio. Trebat će proći još jednu operaciju i vjerojatno presađivanje srca u budućnosti.

No, bez obzira na sve, Angela će dati sve od sebe kako bi imao život koji zaslužuje.