Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Misionarku zaraženu koronavirusom Duh Sveti potaknuo što da čini - ubrzo je...

Misionarku zaraženu koronavirusom Duh Sveti potaknuo što da čini – ubrzo je ozdravila

Misionarku zaraženu koronavirusom je Duh Sveti potaknuo da slavi Boga. Počela je slaviti Boga te je ubrzo ozdravila. 

Misionarski par, LaVonna Ennis i njezin suprug Scott, trudili su se služiti crkvi u Africi unatoč ograničenjima uzrokovanim pandemijom.

Imali su priliku vratiti se iz Afrike u Sjedinjene Države, ali odlučili su ostati služiti zajednici u kojoj su bili. Održavali su biblijske sastanke i podučavali ljude držeći se ograničenja, ali odjednom su počeli osjećati simptome zaraze Covidom.

Te noći se osjećala najslabije

LaVonna je rekla: „Te noći  kada sam se osjećala najbolesnije, struja je nestala (ništa neobično), utišavajući umirujuću glazbu slavljenja. Kad sam se probudila, vidjela sam demonske duhove smrti kako lete blizu stropa. Gotovo sam mogla osjetiti oštar povjetarac koji su prouzročila njihova krila”, rekla je. “Šapnula sam: ‘Bože, spremna sam Te susresti ako si me spreman povesti. Ali, korim ove duhove tame.'”

VIDI OVO: 15 stvari koje Sotona i zli duhovi mogu činiti

Tada je osjetila kako joj Duh Sveti govori da počne slaviti Boga: „Osjetila sam nježni nalet Duha Svetoga: ‘Trebaš me slaviti kroz sve ovo.’ “Nisam bila sigurna što točno to znači, ali šapatom sam počela štovati Boga.” LaVonna je otpjevala pjesmu Bethel Musica ‘I Raise A Hallelujah’, mogla je samo prošaputati prvi stih pjesme jer joj je grlo bilo upaljeno i nije mogla pjevati, piše Faithpot.

Slavljenje Boga je probilo tamu

Ali to je bilo dovoljno da svjetlost probije tamu. „Osjetila sam kako se zli duhovi pomiču na rubove sobe, a središte je bilo ispunjeno svjetlošću. Sve dok sam slavila, tama se zadržavala. Ali kad sam prestala, dolepršali su natrag da bi me okružili. Nastavila sam šaputati pjesme slavljenja i štovanja oko šest sati. Napokon, nakon izlaska sunca, više nisam osjećala zlo u sobi, iako je moje tijelo i dalje bilo slabo i opustošeno bolešću.”

Nakon ovog nadnaravnog iskustva, započeo je proces ozdravljenja LaVonne te je počela vraćati snagu. “Tako smo zahvalni Bogu na Njegovoj ruci iscjeljenja i usmjeravanju kroz ovo putovanje. Naučio nas je mnogo o povjerenju, poslušnosti i Svojoj vjernosti!”

NAJNOVIJI ČLANCI