Mislila je da je fotografiju haljine poslala prijateljici, no završila je na neočekivanom mjestu

Anonimna djevojka je mislila da je fotografiju haljine koja joj se svidjela poslala prijateljici, no završila je na neočekivanom mjestu. To joj je promijenilo život. 

S gubitkom voljenih osoba izgubimo i dio sebe, a zaslijepljeni tugom i bolom često nismo u stanju mislite na lijepe stvari koji nas čekaju u budućnosti. Naravno, kao što to obično biva, trenuci neopisive sreće i zadovoljstva, kao lijek, dolaze baš u tim mračnim vremenima.

“Nikada ranije nisam imala ozbiljnu vezu… Ali kada se moj otac baš razbolio, odlučili smo zaplesati kao otac i kćerka. To se dogodilo na vjenčanju mog rođaka”, započela je anonimna djevojka za stranicu Human of New York.

Objavljuje Humans of New YorkPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

Otac je izabrao pjesmu Amande Marshall “If I Don’t Have You“, a kada je on preminuo, kćerka je svoj omiljeni stih ugravirala na ogrlicu zajedno s njegovim otiskom palca.

Tata joj je bio najbolji prijatelj

– Tata mi je bio najbolji prijatelj i nakon njegove smrti mjesecima nisam mogla ustati iz kreveta. Svi su obećavali da će stvari krenuti nabolje, ali osjećala sam se potpuno izgubljeno. Mislim da su putovanja počela kao način da ponovo pronađem sebe – kaže djevojka.

Obišla je Irsku, Norvešku i Jamajku. Zatim je 2018. otputovala u Kambodžu posjetiti prijatelja koji je tamo radio i tada je vidjela zelenu haljinu koja će joj promijeniti život.

Objavljuje Humans of New YorkPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

– Stajala je u jednoj maloj prodavaonici. Činilo se kao da je savršena haljina za djeverušu za predstojeće vjenčanje na koje sam bila pozvana. S obzirom da kod sebe nisam imala gotovinu, haljinu sam fotografirala i poslala prijateljici kada sam se vratila kući u Kanadu – navodi ona.

VIDI OVO: Nepoznata je djevojka poslala „ocu šestero djece“ sliku svoje haljine dok mu supruga nije bila kod kuće – nije očekivala ovakav odgovor

Fotografija haljine nije stigla do prijateljice

Ipak, ta fotografija nije stigla do prijateljice, ali kako će se kasnije ispostaviti, isporučena je na pravu adresu.

– Nažalost, pogriješila sam broj. Poruka je poslana mladiću koji se zove Sean. Imao je radnu vizu i radio u Škotskoj. Djevojke iz ureda u kojem radim su me nagovarale da nastavimo razgovor – objašnjava anonimna djevojka.

Ispostavilo se da imaju mnogo toga zajedničkog, pa su se odlučili i osobno upoznati.

Objavljuje Humans of New YorkPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

– Da budem iskrena, htjela sam da uspije. Čitav život me uvjeravaju da će ići glatko kada upoznam “onog pravog“, a između nas je odmah postojala kemija. Prošetali smo nakon kave i na kraju proveli tri sata zajedno – kaže ona.

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci išli su na još nekoliko sastanaka.

– Sean je upoznao sve moje prijatelje i obitelj i svi su stalno govorili isto: “Toliko je sličan tvom ocu!”. Zajedno smo već dvije godine i ne samo da sam ga zavoljela, već me je on naučio kako da volim sebe – dodaje djevojka.

Objavljuje Humans of New YorkPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

Ova ljubav je dar

Prošlog mjeseca par se odlučio vjenčati.

– Sean je nosio kilt, a ja zelenu haljinu i ogrlicu s otiskom prsta mog oca. Na poleđini su bili stihovi pjesme, samo što sada riječi imaju novo značenje – “Ova ljubav je dar” – stajalo je na kraju ispovijesti.