Mlada je dobila poseban svadbeni poklon od oca

To je bio i tužan i sretan trenutak u kojem je mlada dobila poseban svadbeni poklon od oca.

Između oca i kćeri razvija se posebna povezanost. Kroz cijeli svoj život, kći će se oslanjati na svog oca i on će joj biti primjer kakvom muškarcu treba težiti. Jedan od najvažnijih trenutaka u životu žene je kada dođe dan udaje. To je trenutak kada će stati pred ljubav svog života i pred Bogom i ljudima obećati odanost jedno drugome.

Taj je dan prepun važnih trenutak, a otac ju prati kroz svaki korak. On ju vodi do oltara i pleše s njom na slavlju.

VIDI OVO: Mladenka je rekla svome ocu da se okrene i pogleda, a on je briznuo u plač

Ovaj se otac odlučio za poseban poklon. U svečanoj je sali umjesto plesa uzeo mikrofon. Podijelio je s gostima priču o tome kako je mlada pretrpjela strašnu nesreću mnogo godina ranije. Završila je u bolnici a čeljust joj je bila zatvorena i nepomična.

Mlada je teško komunicirala i nitko nije mogao razumjeti njezin govor pokretima. To je inspiriralo oca mlade da nauči znakovni jezik na pjesmu „I loved her first“ (Prvi sam ju volio), koju je i ‘otpjevao’ znakovnim jezikom na vjenčanju.

Ni mlada ni neki u publici nisu mogli suspregnuti suze.

Dad signs song to his daughter as a surprise😭

Dad signs song to his daughter as a surprise😭Check out this special surprise for the bride and the story behind it from her dad 😭 This is why we do what we do! #AHC #BringingStoriesToLife

Gepostet von Always Hope Creative am Montag, 14. Oktober 2019