Naslovnica Novosti Svijet Mlada popljuvala prijateljicu zbog onog što joj je poklonila za vjenčanje

Mlada popljuvala prijateljicu zbog onog što joj je poklonila za vjenčanje

Mlada se našla na udaru kritika nakon što je na društvenim mrežama javno popljuvala najbolju prijateljicu zbog onog što joj je poklonila za vjenčanje.

U svojoj objavi je objasnila da ona i njen novopečeni suprug nisu štedjeli kod organizacije vjenčanja i da su željeli da se svi gosti zabavljaju. Upravo zbog toga kaže da joj je poklon najbolje prijateljice došao kao pljuska u lice.

“Poklonila mi je dva ručnika iz lokalne trgovine koji zajedno ne koštaju više od 100 kuna. To me je povrijedilo i ne znam kako se nositi s tim”, napisala je.

“Znala je koliko sam ja potrošila na vjenčanje i ne mogu vjerovati da je to napravila”, dodala je.

VIDI OVO: Mladenka mu je na svadbi pripremila iznenađenje koje ga je rasplakao

Umjesto podrške, mladu su nazvali sebičnom i površnom

Umjesto s podrškama i savjetima mladenka se suočila s nizom kritika i komentara u kojima su je nazvali sebičnom i površnom.

“Možda je to sve što si može priuštiti. Budi sretna jer je željela biti tu uz tebe na tvoj posebni dan. Fokusiraj se na ljude, a manje na materijalno”, poručila joj je komentatorica.

“Jesi li ozbiljna? Ne radi se samo o tebi”, dodala je druga.

“Ručnici su super. Koga briga koliko koštaju?” složila se treća, a četvrta je zaključila da bi bilo bolje da mladenka nikada nije ovo objavila, prenosi Index.

NAJNOVIJI ČLANCI