Mladić se nakon 244 dana probudio iz kome budući da je bio moždano mrtav, a liječnici mu nisu davali nikakve šanse za životom. Obitelj svjedoči da je njegov čudesan oporavak Božje čudo. 

Samo nekoliko dana prije svog 23. rođendana, Drew Kohn je doživio veliku nesreću. Vozio se motorom kada ga je udario automobil. Udarac je bio tako snažan da su Kohnove cipele i kaciga sletjeli s njega. 

Zadobio je mnoge ozbiljne ozljede kao što je traumatska ozljeda mozga, probijena pluća, slomljeno rame i smrskana zdjelica. 

Njegova se majka, Yolanda Osborne Kohn, prisjetila: „Proglašen je moždano mrtvim. Izgledao je kao smrt, mirisao kao smrt i reagirao kao smrt“. 

VIDI OVO: MEDICINSKO ČUDO: Žena se probudila iz kome nakon 27 godina

Proveo je 244 dana u komi

Proveo je u komi 244 dana te su liječnici rekli da, čak i da se čudesno probudi, nikada neće moći hodati ni govoriti. 

Drew je bio moždano mrtav
Snimka zaslona: YouTube

Yolanda je objasnila: „Rečeno nam je da ne možemo očekivati da će bilo kako reagirati na okolinu ako se uopće i probudi“. 

No, Yolanda to nije prihvatila. Odlučila je moliti Boga za čudo. Molila se 8 mjeseci za potpuni oporavak svog sina, a s njom su se molili i mnogi drugi. Tada se Drew napokon probudio. 

Yolanda je rekla: „Vaše molitve zaista djeluju. Zbog toga želim da svi znaju koliko je moja obitelj svima zahvalna za molitve“. 

Nakon što se Drew probudio, nije odmah mogao pričati, ali je pušten kući na oporavak. Jednog ga je dana majka rutinski pitala kako je, ali je umjesto uobičajene tišine dobila odgovor: „Mama, dobro sam. Volim te, mama“. 

VIDI OVO: ”RAJ JE STVARAN”: Probudio se iz kome sa sjećanjem na Isusa i anđele koje je susreo u raju

Bog je odgovorio na molitvu ove obitelji 

„Jedan od vrlo emocionalnih trenutaka je bio kada me je pitao gdje je njegova Biblija. Rekao je da želi čitati Psalam 100“, prisjetila se Yolanda, „Dala sam mu Bibliju i kada je pročitao Psalam 57 počeo je plakati, a i ja s njim. Bilo je to tako snažno – kao da mu se ništa nije dogodilo. Ne samo da je htio čitati Pismo, nego je sjedio i govorio da je Bog njegovo utočište, da je On njegova snaga“. 

Drew se probudio iz kome
Snimka zaslona: YouTube

Drew se nastavljao boriti na terapijama i rehabilitaciji. 

„On ne bi trebao moći razmišljati“, objasnila je Yolanda, „On ne bi trebao moći brojati novac, puniti gorivo, uzimati si hranu i kuhati“. 

Drew je pravo čudo zbog Božje predanosti i vjere njegove majke. 

„Ovo nije nadmašivanje očekivanja, ovo je njegov hod u vjeri. On ima priču, ima svjedočanstvo. On je hodajuće svjedočanstvo“, dodala je Yolanda. 

„Moja priča pokazuje da se nikada ne treba prestati nadati. Sve je moguće s Bogom. Želim svima reći da ne odustaju“, rekao je Drew, živući dokaz da Bog postoji i Njegovo čudo.