Pismo nepoznatog mladića je na svom Facebooku podijelila i mlada vozačica Ivana koja je ostala ugodno iznenađena.

Na Facebook stranici ‘Zakaj volim Zagreb’ osvanula je fotografija čokolade i pisma kojeg je jedna vozačica tramvaja dobila od putnika povodom Međunarodnog dana žena. Neočekivana gesta vjerojatno je i iznenadila vozačicu tramvaja.

– Draga gospođo što vozite tramvaj. Ispričavam se što nisam donio karanfil ili ružu, žurio sam sa fakulteta na posao. Nadam se da će Vam i ova čokolada uljepšati današnji dan. Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje. Sreća je u malim stvarima, hvala Vam što savjesno i odgovorno vozite tramvaj. Jedino što ćete saznati o meni je M. T. Iza tih inicijala krije se moja malenkost. Sretan Vam dan žena – piše u pismu koje je oduševilo brojne članove grupe Zakaj volim Zagreb.

vozačica tramvaja čokolada
Foto: Facebook

Post je u kratkom vremenu zaradio više od 2,2 tisuće ‘lajkova’ i brojne komentare.

– Bravo mladi gospodine i čestitam Vašim roditeljima na lijepom odgoju – pohvalila ga je jedna korisnica. 

– Lijepo i dobro, za nevjerovati! Stvarno u ova teška vremena neočekivano! Ali ugodno iznenađenje! Nisu se svi toliko otuđili da ne bi konkretno komunicirali! Ovo je divan govor geste – napisala je druga. 

– Svaka čast, Vi ste na ponos svojim roditeljima za dobar odgoj vidi se da poštujete čovjeka ko čovjeka pa tko god on bio samo tako i nastavite jer dobro se dobrim vraća – stoji u trećem komentaru. 

Pismo je na svom Facebooku podijelila i mlada vozačica Ivana koja je ostala ugodno iznenađena.

– #onokad mladi putnik iznenadi lijepom gestom za Dan žena. Ne znam da li je još koja moja kolegica dobila čokoladu u kojoj je bila i napisana poruka od njega!? Svaka čast mladom dečku, pravi džentlmen! – napisala je i dodala kako voli svoj posao i svoje putnike.