Molila je da bude posvojena, a Bog je pogodio pravi trenutak
Foto: Facebook

Udomitelji su desetogodišnjoj djevojčici priredili prekrasno iznenađenje za rođendan.

Desetogodišnja Ivey Zezulka nije mogla zaustaviti suze radosnice kad su joj udomitelji Paige i Daniel Zezulka, iz Athensa u Georgiji, priredili iznenađenje.

U kutiji koju su stavili pred nju i rekli joj da je sama otvori bili su dokumenti za njeno njeno posvajanje.

VIDI OVO: Američka obitelj je posvojila djevojčicu iz Afrike. Kada je naučila engleski, otkrila im je šokantnu istinu

Zahtjev za posvojenje predali su prije tri godine, kad su udomili Ivey i njezinu sestru i brata, a dozvola za posvajanje stigla je samo dan nakon Iveynog rođendana. Tako su joj dan kasnije predali najljepši rođendanski poklon.

– Posvojit ćete me – uzdahnula je i rasplakala se od sreće u njihovom zagrljaju. Obećali su joj da će zauvijek biti obitelj, da će brinuti o njoj i štititi je. No djevojčica nije ni slutila kakva ju sreća, zapravo, čeka. Paige i Daniel pripremili su za nju još jedno iznenađenje – i braco i seka odmah su postali članovi njihove obitelji.

Time su ispunili najveću Iveynu želju. Djevojčica ih je često crtala zajedno kao obitelj i zapravo ih već odavno smatra svojim roditeljima.

Gepostet von Paige Zezulka am Samstag, 10. Februar 2018

Molila je za to da bude posvojena

– Ovo je vjerojatno najljepši video koji ću ikad podijeliti. Ovo je bio dan kad smo svojoj kćeri mogli reći da ju možemo posvojiti, zajedno s njenim bratom i sestrom. Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak, samo dan nakon rođendana mogli smo joj ispuniti želju – piše na svom Facebook profilu Paige ispod videa koji je osvojio mnoga srca.

VIDI OVO: Crna obitelj je posvojila bijelu bebu te naučila nezaboravnu lekciju

Ona i suprug zajedno s dječicom 24. kolovoza otišli su na sud kako bi dobili i službenu potvrdu posvojenja.

– Oduvijek smo znali da želimo veliku obitelj, pa nije bilo ni dileme hoćemo li se odlučiti na to da ih posvojimo sve troje – kaže Paige, na čijem se Facebook profilu vidi da su djeca kojoj su pružili dom presretna. Time su pokazali da uvijek postoji nada da – koliko god život bio težak – ljubav može pobijediti, piše 24sata.hr.