Muškarac je doživio tešku nesreću nekoliko dana prije vjenčanja

Iako je Brian Worster bio jako uzbuđen što će oženiti svoju zaručnicu, gotovo nije stigao na svoje vjenčanje. Samo nekoliko mjeseci prije posebnog dana, doživio je tešku nesreću dok je vozio kamion svoje tvrtke. Nakon što se probudio u bolnici neprestano je mislio da je sve to bila njegova krivnja.

Iako je jedva mogao podignuti glavu ili držati oči otvorenima, Brian je zamolio za olovku te je napisao riječi koje su mu mogle biti posljednje. Bio je jedva priseban te je bio na rubu smrti, ali nije mogao preminuti bez da njegova obitelj i zaručnica znaju kako se zaista osjeća.

Foto: Lovewhatmatters

Ranije tog dana Biranova ga je zaručnica, Lisa, čekala da dođe kući s posla. Nije imala pojma da je Brian jako ozlijeđen i u nesvijesti u bolnici. Nakon što su prošli sati i brojni neodgovoreni pozivi, Lisa se zabrinula.

Tada je Brianova kolegica s posla, Lela, nazvala Lisu kako bi joj rekla da su vidjeli da se dogodila nesreća s jednim od njihovih kamiona. Nije znala je li Brian vozio kamion, ali nakon što je nazvala nekoliko bolnica, Lisa je otkrila da je prevezen u obližnju bolnicu. Osoblje nije moglo reći Lisi što se dogodilo preko telefona tako da se još više zabrinula dok je žurila prema bolnici kako bi saznala je li njezin zaručnik preživio nesreću.

Foto: Lovewhatmatters

Lisa nije mogla ostati mirna nakon što je čula užasne vijesti tako da je Lela odlučila voziti da i oni ne dožive nesreću. Lisa je opisala kako se osjećala dok su išle prema bolnici:

„Vožnja prema bolnici mi je u magli. Bilo je kao u filmovima. Osjećate da ste zatočeni u noćnoj mori te ništa drugo nije važno. Nisam mogla čuti ništa oko sebe. Samo užasne misli u svojoj glavi.“

Nakon što je stigla u bolnicu i otišla na odjel intenzivne njege koji je slučajno ostao otvoren, suočila se sa užasnim prizorom. Nije trebala vidjeti što se događalo za kirurškim stolom, ali to nikada neće zaboraviti.

Foto: Lovewhatmatters

„Pogledala sam na desno te sam vidjela tim kirurga kako operiraju nečiju glavu. Jedna je medicinska sestra primijetila da sam ja povezana s tom osobom koju su operirali. Brzo me je odvela u čekaonicu. Liječnik je ubrzo izašao. Bila sam sama. Potpuno sama.“

Brianova je lubanja bila potpuno smrskana te je zadobio veliku štetu na licu i kostima glave, a bila mu je ozlijeđena i kralježnica. Nažalost, počeo je krvariti u mozak što je značio da je trebao imati ugrađene implantate kako bi se smanjio pritisak na njegov mozak.

Lisa je tada trebala nazvati Brianovu majku, Marcie. Nije željela biti osoba koja joj mora reći tako užasne vijesti. Dok je Brianova obitelj stigla slijedeće jutro, on se probudio te je zamolio Lisu da nešto napiše. Dodala mu je olovku te je pomislila da je on i dalje najzgodniji muškarac kojeg je ikada vidjela, bez obzira na aparate i cijevi koje su mu prolazile grlom i glavom.

Brian još nije mogao govoriti tako da je tražio olovku i papir, a Lisino je srce potonulo kada je počeo pisati. Unatoč stanju u kojem je bio napisao je: „Je li bila moja krivnja?“. Lisa je osjetila zatezanje u srcu. Nije znala detalje nesreće, ali su uskoro saznali da Brian nije bio kriv. Tada je Brian napisao: „Jesu li svi drugi u redu?“. Na svu sreću, policija je ustvrdila da nitko drugi nije bio upleten u nesreću. No, Brianove zadnje riječi su natjerale Lisu da potrči iz sobe i dozove njegovu majku. Kada su vidjele riječi „volim vas“ koje je Brian napisao, svi su zaplakali jer su znali da će sve biti u redu.

Foto: Lovewhatmatters

Brian je ostao na intenzivnoj njezi preko mjesec dana, a tada je nastavio dvomjesečnu rehabilitaciju u bolnici. Lisa je dolazila do bolnice svaki dan nakon posla te je bila s njim do kraja posjeta. Nije se mogla odvojiti od njega. No, Brian je našao humor u toj situaciji te je pokušao razvedriti Lisu, ali ona se i dalje nije htjela opustiti i pobrinuti se za sebe.

„Bila sam tako umorna. Moje bi srce divljalo dok sam pokušavala što prije stići do bolnice. Svaki put kada bih došla Brian bi se probudio da mi kaže: ‘Šefice, ne moraš dolaziti svaki dan, idi uživati.’ Nisam mogla ni pomisliti da sam negdje drugdje nego s njim.“

Na svu sreću, Brian i Lisa su uvijek imali još najmanje 5 drugih posjetitelja koji su im pomagali u tom teškom razdoblju oporavka.

Foto: Lovewhatmatters

Nakon što je prošlo nekoliko mjeseci, Brian je postao snažniji i zdraviji. Jako se dobro oporavljao kada je stigao dan njihova vjenčanja.

„Brian i ja smo znali što točno dati Marcie kao poklon za vjenčanje. Dali smo joj narukvicu na kojoj su bile ugravirane riječi koje je Brian svojim rukopisom napisao u bolnici. Te su nam riječi bile oslonac te smo htjeli biti sigurni da će ih Marcie imati zauvijek.“

Svaka osoba na vjenčanju je na neki način bila podrška paru u procesu oporavka. Lisa je rekla da je unatoč svemu uvijek imala nadu te je bila zahvalna što je napokon došla do najsretnijeg dana svog života.