Rekla je svom mužu ”postat ćeš tata” – nije očekivala ovakvu reakciju!

Chelsie Morales iz Nebraske nije mogla dočekati da javi svome mužu Willu kako će postati tata. No čekala je dovoljno dugo da ga namami u lažno fotografiranje za album. Will je mislio da se radi o igri, no sve je to bio tajni plan na kraju kojega je Chelsie objavila iznenađenje o trudnoći. A ovaj je budući tata imao najbolju moguću reakciju!

Foto: Kara Quinn Photography
Foto: Kara Quinn Photography

Chelsie voli iznenađenja. Kaže da je to njezina furka, i znala je da vijest o njezinoj trudnoći predstavlja sjajnu priliku za iznenađenje. Zbog toga je bila u kušnji odmah javiti vijest svome suprugu Willu.

Umjesto toga, Chelsie je kontaktirala svoju staru kolegicu iz razreda, Karu.

„U početku nisam znala kako provesti ovo iznenađenje samo zato što sam željela da Will bude prvi koji će saznati vijest“, rekla je Chelsie. „Međutim, pokušala sam ga iznenaditi i prije, i uvijek bi nešto bilo krivo. Znala sam da ako želim zabilježiti trenutak na pravi način, da tajnu moram podijeliti s nekim drugim.“

Kara je profesionalna fotografkinja i rado je pristala na Chelsieno iznenađenje.

Chelsie je svoju trudnoću od Willa čuvala četiri dana. Tijekom tog vremena ga je uvjerila da su osvojili besplatno fotografiranje s Karinim profesionalnim fotografskim studijom. U međuvremenu, Chelsie i Kara potajno su isplanirali detalje ovog iznenađenja.

Čak i sa svim planiranjem, bile su na rubu živaca. Što ako se nešto loše dogodi? Vremenska prognoza im isto tako nije išla na ruku. No u ovakvim vremenima treba se samo pouzdati u Boga.

„Trebala je biti oluja tijekom naše sesije“, rekla je Kara. „Samo smo se molili i molili da se oluja ne spusti dok ne odradimo veliko iznenađenje.“

Odavanje tajne

Napokon je došao i taj dan. Bog je odgovorio na Chelsiene molitve, iznenađenje nije moglo proći bolje. Čak je i loše vrijeme prošlo.

„Na naše iznenađenje nije pala ni kap kiše tijekom fotografiranja. Bilo je nevjerojatno od početka do kraja“, rekla je Kara.

Kara je rekla Chelsie i Willu da će igrati igrice.

„Prvo sam im rekla da stoje jedno ispred drugog i da Will poljubi Chelsie u obraz deset puta“, rekla je.

Kara im je zatim dala ploče i kredu i rekla im da se okrenu leđima. Rekla im je da napišu tri stvari koje im se najviše sviđaju na njihovom supružniku.

Will je napisao riječi „prelijepa“, „šaljiva“ i „pametna“, dok je Chelsie napisala nešto potpuno drukčije!

Foto: Kara Quinn Photography
Foto: Kara Quinn Photography

Ženino iznenađenje

Kada se Will okrenuo i ugledao poruku „postat ćeš tata“, njegova je reakcija bila sjajna.

Trebalo mu je nekoliko sekundi da shvati što je pročitao. No kada je shvatio, nije mogao suzdržati veselje. Bilo je bolje nego li je Chelsie očekivala!

Foto: Kara Quinn Photography
Foto: Kara Quinn Photography

„Njegova je reakcija bila bolja nego sam očekivala“, rekla je Chelsie koja nosi već 14. tjedan. „Znala sam da će biti oduševljen, no nikada ne znate kakva će reakcija biti kada iznenađenje dođe ovako iz vedra neba!“

Nakon što je saznao pravi razlog fotografiranja, Kara je i dalje nastavila slikati Willa i Chelsie i zabilježila je njihovo slavlje.

Svi su uživali u fotografiranju, a Chelsie je bila i više nego sretna rezultatom.

„Kara nije mogla učiniti bolji posao i pomogla mi je moj san pretvoriti u stvarnost. Cijenit ćemo to zauvijek“, rekla je.

Molimo se da Božji blagoslovi i dalje nastavljaju obasipati ovu obitelj!

Reci što misliš