Muž je zagrlio ženu na ledu. U slijedećih nekoliko trenutaka, njihov nevjerojatni talent je gledatelje ostavio bez teksta!

Gotovo svi koji čuju pjesmu Celine Dion „My Heart Will Go On“ ju prepoznaju kao naslovnu pjesmu iz filma Titanik. Tko može zaboraviti scenu s letenjem kada Kate Winslet i Leonardo DiCaprio dijele svoj prvi poljubac na začelju velikog broda koji plovi hladnim i opasnim oceanom.

Parovi na raznim brodovima su pokušavali rekonstruirati taj trenutak od kada su ga vidjeli u filmu. No, kada se na ledu pojavio bračni par, oni nisu bili ni blizu tog potopljenog broda. No, stvorili su ogromne valove svojom predivnom klizačkom rutinom.

Snimka zaslona: YouTube

Partneri Alexa Scimeca-Knierim i njezin suprug Chris Knierim, nisu trebali nikakvu filmsku čaroliju da im pomogne zadiviti publiku ovom izvedbom. Prije izvođenja svoje pobjedničke rutine na Zimskim Olimpijskim igrama u Sjevernoj Koreji (2018), ovaj je par zadivio jednu drugu publiku.

U braku su i kližu zajedno: Bog pokazuje svoju nadnaravnu moć u našim životima!

Pogledajte što se dogodilo kada je par ubacio ovu popularnu pjesmu Celine Dione u svoju izvedbu. Publika je ostala bez riječi čim je čula zvukove te poznate pjesme. Postoji razlog zašto je ovaj par pomogao Americi osvojiti brončanu medalju – oni znaju kako zadiviti publiku.

Snimka zaslona: YouTube

Zaista izgleda kao ljubav na prvi pogled kada se Alexa i Chris zagrle. Dok Celinina pjesma ispunjava prostoriju, ovaj par klizi ledom. Dok se Kate samo pretvara da leti u filmu, pričekajte da vidite Chrisa kako uzima svoju suprugu i baca ju kao da je lakša od pera. Još je šokantnije kako se Alexa okreće nekoliko puta u zraku prije nego slati u muževe ruke.

Kada je zasvirala pjesma “Sound of Silence”, njihova neopisiva izvedba je svima oduzela dah

Potrebno je mnogo talenta i sposobnosti da se izvede nešto ovakvo. Pogledajte u priloženom videu zašto Alexini i Chrisovi pokreti diraju mnoga srca.

https://www.youtube.com/watch?v=gbXatDT8Pt8

IZVOR:Faithtap