Klizanje na ledu muž i žena
Snimka zaslona: YouTube

Gotovo svi koji čuju pjesmu Celine Dion „My Heart Will Go On“ ju prepoznaju kao naslovnu pjesmu iz filma Titanik. Tko može zaboraviti scenu s letenjem kada Kate Winslet i Leonardo DiCaprio dijele svoj prvi poljubac na začelju velikog broda koji plovi hladnim i opasnim oceanom.

Parovi na raznim brodovima su pokušavali rekonstruirati taj trenutak od kada su ga vidjeli u filmu. No, kada se na ledu pojavio bračni par, oni nisu bili ni blizu tog potopljenog broda. No, stvorili su ogromne valove svojom predivnom klizačkom rutinom.

Snimka zaslona: YouTube

Partneri Alexa Scimeca-Knierim i njezin suprug Chris Knierim, nisu trebali nikakvu filmsku čaroliju da im pomogne zadiviti publiku ovom izvedbom. Prije izvođenja svoje pobjedničke rutine na Zimskim Olimpijskim igrama u Sjevernoj Koreji (2018), ovaj je par zadivio jednu drugu publiku.

U braku su i kližu zajedno: Bog pokazuje svoju nadnaravnu moć u našim životima!

Pogledajte što se dogodilo kada je par ubacio ovu popularnu pjesmu Celine Dione u svoju izvedbu. Publika je ostala bez riječi čim je čula zvukove te poznate pjesme. Postoji razlog zašto je ovaj par pomogao Americi osvojiti brončanu medalju – oni znaju kako zadiviti publiku.

Snimka zaslona: YouTube

Zaista izgleda kao ljubav na prvi pogled kada se Alexa i Chris zagrle. Dok Celinina pjesma ispunjava prostoriju, ovaj par klizi ledom. Dok se Kate samo pretvara da leti u filmu, pričekajte da vidite Chrisa kako uzima svoju suprugu i baca ju kao da je lakša od pera. Još je šokantnije kako se Alexa okreće nekoliko puta u zraku prije nego slati u muževe ruke.

Kada je zasvirala pjesma “Sound of Silence”, njihova neopisiva izvedba je svima oduzela dah

Potrebno je mnogo talenta i sposobnosti da se izvede nešto ovakvo. Pogledajte u priloženom videu zašto Alexini i Chrisovi pokreti diraju mnoga srca.

https://www.youtube.com/watch?v=gbXatDT8Pt8