Na Facebooku je pronašla oca kojeg je tražila 38 godina
Foto: Facebook

Mnogi posvojeni ljudi odluče potražiti svoje biološke roditelje kada odrastu. Karen Harris iz Engleske je isto to odlučila kada je imala samo 18 godina. No, njezina potraga nije rodila plodom. 

Iako je znala ime svog biološkog oca, Trevora Sindena, nije ga nikako uspijevala locirati. Nakon 10 godina potrage upoznala je svoju biološku majku te je saznala da su ju rodili kao tinejdžeri izvan braka te su ju odlučili dati na posvajanje 

Godine su prošle, a Karen se polako pomirila da nikada neće upoznati svog oca. 

Foto: Facebook

No, sve se promijenilo jednog dana kada je Karen na svom Facebooku vidjela prijedlog za prijatelja. Ime je bilo Trevor Sinden. Bio je to umirovljeni 72-godišnji električar kojemu je Karen jako sličila. Pomno je pregledala njegove slike. Kada je došla do slika iz 60-ih (kada je ona rođena) shvatila je da je to njezin biološki otac. Ostavila je komentar ispod jedne od fotografija. 

Trevor je kasnije rekao: „Bio sam na Facebooku te mi je stigla poruka da je jedna žena lajkala moju fotografiju. Kasnije je stavila svoju fotografiju te sam odmah primijetio koliko sliči mojim drugim trima kćerkama. Odmah sam znao da mi je i ona kćer“. 

VIDI OVO: 10 zapovijedi Facebooka: Stvari koje kršćani ne bi trebali raditi

Trevor je navodno znao da je imao dijete koje je posvojeno, ali mu nitko nije dao više informacija. 

„Da nije bilo Facebooka, ne bismo se nikada upoznali“, rekao je. 

Foto: Facebook

Nakon što su nekoliko tjedana razgovarali preko poruka, odlučili su se i naći u gradiću na pola puta. Karen kaže da je to bio djelić slagalice njezina života koji je nedostajao. 

Napisala je: 

„Oni koji su posvojeni mogu razumjeti taj trenutak kada prvi put ugledate nekoga drugog osim sebe u ogledalu tko ima vaše obraze, vaše oči, vašu bradu. To je nešto što netko tko nije posvojen ne može dobro razumjeti, ali to promijeni način na koji gledate na svijet. Sada postoji netko tko je kao ja, tko me voli zbog mene te cijenim svaki trenutak. Neopisivo sam blagoslovljena što sam ga pronašla“. 

Foto: Facebook

VIDI OVO: Svojom objavom na Facebooku je rasplakala brojne majke

Trevor je dodao: „Šanse za upoznavanjem bile su gotovo nikakve. Tražio sam na internetu, ali ju nisam mogao pronaći. Iako je još rano, imam osjećaj kao da se već dobro poznajemo“. 

Karen se polako počela upoznavati sa cijelom novom obitelji koju je dobila uz svog oca. Iako je prošlo 56 godina, zaista se čini se kao da se nikada nisu ni razdvojili.